Güneş Doğar ... Güneş Batar ... Gezen çeker…

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oort cloud Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 173
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,721
Ynt: Güneş Doğar ... Güneş Batar ... Gezen çeker…

Süreyya Bey,

Fotoğraflarınız gerçekten çok güzel.. Teşekkürler..
karagozlers' Alıntı:
Arkadaşlar fantastic fotoshoplu resimler yerine kendi çektiğimiz o kadar güzelde olmasa resimleri paylaşsak daha güzel olmazmı

Sizinle aynı fikirdeyiz....

Ülker&Yavuz

Etiketler

Denizde ay ışığı.

denizde_ay_isigi.jpg

Karadeniz ,sayın egeliden arta kalan bir iki yer.Filyos[attachment=1][attachment=2] Cide [attachment=3][attachment=4] Görele[attachment=5]

CIMG0174.jpg

CIMG0181.jpg

CIMG0213.jpg

CIMG0215.jpg

CIMG0336.jpg

karadeniz devam [attachment=1][attachment=2] Bunlarda doğuş eskihisar-topçular[attachment=3][attachment=4] Marmaris hisarönü[attachment=5]

CIMG0340.jpg

CIMG0394.jpg

CIMG0644.jpg

CIMG0645.jpg

CIMG0702.jpg

Sn.enverdede,

Fotoğraflarınız çok güzel.. Özellikle Karadeniz, günbatımı için sınırsız güzellikler sunuyor... Tabii sizin gibi görmesini bilenlere..
Paylaşım için teşekkürler..

Ülker&Yavuz

marmaris[attachment=1][attachment=2] Ferhat bey o sıralar yakınımızdaymış,teleskobu da yanındamıydı acaba[attachment=3][attachment=4] Hereke[attachment=5]

CIMG0697.jpg

CIMG0697.jpg

CIMG0937.jpg

CIMG0996.jpg

Photo-0130.jpg

egeli' Alıntı:
Sn.enverdede,

Fotoğraflarınız çok güzel.. Özellikle Karadeniz, günbatımı için sınırsız güzellikler sunuyor... Tabii sizin gibi görmesini bilenlere..
Paylaşım için teşekkürler..

Ülker&Yavuz
Sayın egeli aynı yerleri çok daha güzel gözlerle görüp bizlerle paylaştığınız bu forumda,yeni gezi anılarınıda sindirere ,sindire izleyeceğiz .Geniş zamana bırakıyorum.Dileğim yollarımızın bir yerlerde kesişip şöyle hatırı uzun yıllar kalacak bir kahve içebilmek.

Bunlar da benden olsun. Şimdilik...

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

kumla.jpg

erdek.jpg

bodrum.jpg

Bunlar da benden olsun. Şimdilik...

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

kumla.jpg

erdek.jpg

bodrum.jpg

Cevap yazıp gönderirken laptop'un üzerine kolonya şişesi düştü ve onu da biraz ferahlattı... :D
Gönderdiğim mesaj garip bir şekilde gitmiş, mesajı değiştirip yeniden yolladım, bu sefer tamamen yok olmuş.
Notebook biraz fazla ferahladı herhalde.... ;D
Tekrardan yazıyorum, mükerrer olur ise şimdiden özür dilerim.

karagozlers' Alıntı:
Arkadaşlar fantastic fotoshoplu resimler yerine kendi çektiğimiz o kadar güzelde olmasa resimleri paylaşsak daha güzel olmaz mı

Sayın Süreyya Karagözler' e katılmamak mümkün değil, zaten gelen görseller, inanılmaz güzel.... :smiley: :smiley: :smiley:
Paylaşımlar için tüm arkadaşlara teşekkür ederim, devamını hep beraber bekliyoruz... :smiley:

oort cloud' Alıntı:
Cevap yazıp gönderirken laptop'un üzerine kolonya şişesi düştü ve onu da biraz ferahlattı... :D
Gönderdiğim mesaj garip bir şekilde gitmiş, mesajı değiştirip yeniden yolladım, bu sefer tamamen yok olmuş.
Notebook biraz fazla ferahladı herhalde.... ;D
Tekrardan yazıyorum, mükerrer olur ise şimdiden özür dilerim.

Sayın Süreyya Karagözler' e katılmamak mümkün değil, zaten gelen görseller, inanılmaz güzel.... :smiley: :smiley: :smiley:
Paylaşımlar için tüm arkadaşlara teşekkür ederim, devamını hep beraber bekliyoruz... :smiley:

Hahaha! :D

"ggg jj k mc MN Ögj..." Şeklinde şifreli bir mesaj vardı, şifreyi çözemeyince ben de kızıp sildim. :D O sırada siz düzenlemeye çalışıyordunuz herhalde :D

orsaalabanda' Alıntı:
Hahaha! :D

"ggg jj k mc MN Ögj..." Şeklinde şifreli bir mesaj vardı, şifreyi çözemeyince ben de kızıp sildim. :D O sırada siz düzenlemeye çalışıyordunuz herhalde :D

İlginize teşekkürler. Aynen öyle oldu, ben de bir müddet gönderdiğim ikinci mesajı aradım. ;D ;D ;D

enverdede' Alıntı:
Dileğim yollarımızın bir yerlerde kesişip şöyle hatırı uzun yıllar kalacak bir kahve içebilmek.
Sn.enverdede,
Mutluluk duyarız...

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

Alanyada.jpg

Anamur'da .jpg

Ayancık'ta akşam.jpg

Tireboluda.jpg

Foça'da akşam.jpg

Güneşi o kadar az çekmişim ki hayret, Yine de birkaç küçük katılımda bulunayım:

hpim0920.jpg

Akhisar yakınları

Borlu yakınları... Demirköprü Baraj Gölü (Kuzeyindeki sırtlardan)
Bütün fotoğraflar aynı yerde çekilmiş,

hpim1049v.jpg

hpim1053.jpg

hpim1075k.jpg

hpim1079h.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR