Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında başka bir sayfada bu konuyu konuşmuştuk sizinle istemediniz şimdi sözüme geldiniz
Onat bey off road jantlarının en çok çeşit olan bijon ölçüsü 5x120 4 flanşla bijon aralıklarını 5x120 ye çevirirseniz hem istediğiniz cantı bulabilir hemde çıkma takım orjinal disco veya range jant lastiği ucuza bulup kullana bilirsiniz asfaltta şahsen benim düşüncem bu yönde.
Asfalt jantı konusunu konuşmuştuk hatırlıyorum bende o tarz sevmiyorum demiştim bijon olayını hiç bilmediğim için açtım konuyu bu hali ile uymuyo anladıgım kadarıyla..peki bijon ölçülerini bu janta göre ayarlamanın maliyeti nedir?
orjinal olarak spacer bijon aralıklarını değiştirmek yerine jantları dışa açmada kullanılır fiyatları 300 ila 600 arası takımı fiyat farkıda mağzeme kalitesinden, en geçerli olanı A7000 Aliminyum alaşım şimdi bizim yapmamız gereken ise benzer kalitede mağzeme bulup tornada işletmek hazır spacer alınırsa üzerinde değişiklik yapılacağını sanmıyorum.Tabi bu işlemler yapılırken jant iç dış ofsetlerininde göz önünde bulundurulması gerekir.
ha yani oynama yapılacak parça spacer doğru mu anlamışım..şuan benim aracımda zaten 3cm orj spacer var benimkilere uymazsa tornacıda uyumlu bir spacer yaptırıcaz değil mi
Ben bu siteden alışveriş ettim. VAT indirimi yapılıyor ama her zaman hızlı kargo tercih ediyorlar, aman ha gerekli irtibatı yapın.
Genelde malzemeler Birtpart, bizden zaten spacer getiren abilerimiz, bir konteyner'a da yeter miktarda belki koydururlar.
O sebeple ben en önce bizim parçacılara sorun, konuşun derim.
tekrar sağol adaş Onat bey spacer adaptörlerde bilezik payı bırakılmış takacagın janta göre teflon mağzemeden bilezik yaptırırsan hiç sorun yaşamazsın kardeşim.
Land Rover Defender 90-110 5x165 bijon aralığını 5x120 ye düşürme adaptörü