olasiliksiz
98'rav4
Ynt: Grand Vitara 2011 LPG ye gecmek ve subwoofer + LPG guvenlik sorunu
Sizin bu lastik sibopları var ya... kenarları bakın çatlamış... değiştirelim mi? 5 liradan 20 lira. 6 ayda bir bu geyiği yaparlar kışlık lastikler değişirken. Siboplarda hiçbir sorun yoktur aslında. Sizinki de o hesap.
arkadaşlar size gereken cevapları yazmışlar.Bende yaklaşık 3bucuk senedir.binek aracım da lpg kullanıyorum.Bu lpg işin de en önemli faktör.USTA dır.Yani iyi bir işcilik.Bu gün bir sebeb ile lpg ci ye gittim.bakım için .vatandaş döndü dediki senin şu kafalar değişirse iyi olur ee ne kadar 250 4 kafa peki bu adama ben en az 5 kereden fazla gittim.niye o zaman demedi bunlar yanlış takılmış.şimdi söyüyor.Kısaca boş bulundum aldım.inşaallah hata yapmamışım.NİYE bunları yazdım arkadaş bu konuda ben tam ehil ustaya denk gelemedim.mutlaka bir soru ve sıkıntı hep köşede duruyor.onun için evvela USTA ...USTA.derim.markada mutlaka önemli.kolay gelsin.iyi paylaşımlar.gaz taktırdıktan sonra sarfiyatı bizimle paylaşırsanız sevinirim.
Sizin bu lastik sibopları var ya... kenarları bakın çatlamış... değiştirelim mi? 5 liradan 20 lira. 6 ayda bir bu geyiği yaparlar kışlık lastikler değişirken. Siboplarda hiçbir sorun yoktur aslında. Sizinki de o hesap.