Grand Vitara 2005

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ahmet_kemal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,212

ahmet_kemal

Kamp I
aracım grand vitara 3 kapı 2005 otomatik vites. arazi vitesinde 4h ya da 4l' e geçince gösterge de herhangi bir lamba ile ikaz ediyor mu? eğer göstergede lamba yoksa 4 çekere geçip geçmediğini nasıl anlıyoruz..

klimanın hava üfleyen kısımlarında ızgaraları sağa sola çeviren ufak tutacaklar var. ikisi eksik. bu parçanın ismini bilmiyorum. bu paraçalardan satılıyor mudur?

Etiketler
Ynt: Grand Vitara 2005

selam.. ben 2004 model 5 kapı kullanıyorum. 4 çekere geçince gösterge panelinde ışık yanıyor. resmini çekip göndermeye çalışırım.

cevap için teşekkür ederim. ustaya gösterdim. diferansiyel olsa gerek; içine kum falan kaçtığı için ya da benden önceki uzun süre 4 çekere almamışsa yağlar falan kuruyormuş. temizleyince düzelir dedi. yağlanıp temizlenince düzeldi. 4 çekere geçince 4wd lambası yanıyor.

difaransiyelde hava cikis yada giris yeri vardir.ucuna ince kablo kalinliginda boru baglayip motor seviyesine getirmekte fayda var.tekrar kum kacmasin veya su kacmasin diye

Sent from my iPhone using Tapatalk

hava çıkış yerine kablo için uğradığımda ustaya sorarım. yapar mı bilmem. arada bir diferansiyel temizleme parası almak için yapmayabilir:smiley:)

sende yapabilirsin cikis yerini bulduktan sonra,ayrica islanan difaransiyel veya sanzuman bir daha adam olmaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.