S
senator
Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba daha önce yaklaşık 1,5 sene 2004 Grand Vitara 2.0 kullandım ve
arabamdan gerçekten bagaj hariç her yönüyle çok memnun kaldım. (Bagaja da yapacak bir şey yok )
Eski arabamda edindiğim tecrübeye göre 2.0 motor sanki biraz yetersiz kalıyordu özellikle rampalarda,
araç sollarken vs.
Ağır off road yapan birisi değilim ama gezerken de sorunla karşılaşmak istemiyorum çok alternatif araştırdım ama
aracımı tek araç olarak kullanacağım ve yılda yaklaşık 20,000 km yol yapıyorum. ( Yakıt önemli )
Şimdi yeniden bir araç alacağım ve en çok aklıma 2.5 Grand Vitara yatıyor lakin malum sitede satılık sadece 17 adet
ilan var ve sanki fiyatlar çok yüksek ayrıca yeni araçta ilana çıkmıyor hep aynı araçlar uzun zamandır takip ediyorum.
Sizce 2.0 ve 2.5 motorlar arasında gerçekten beklemeyi değecek kadar fark var mıdır.
2.0 ın yakıt tüketimini biliyorum 2.5 de yakıt çok fark eder mi.
2.5 olursa 2000 model gibi olurken 2.0 da 2004 model araç alabileceğim.
Düşüncem aldığım araca sadece yükseltme kiti ve bf lastik almak olacak, daha fazla bir modifikasyona ihtiyaç duymuyorum.
Bineceğim aracı günlükte kullanacağım için ABS ve 2 hava yastığı ve yakıt tüketimi benim icin önemli.
Düşüncelerinizi ve motorlar hakkındaki tecrübelerinizi bekliyorum.
Lütfen yorumlarken bu 2 araç arasında fiyat konusunu dikkate almayınız.
Yinede bu iş için ayırdığım maksimum bütçe 35,000 tl civarında.
Şimdiden yorumlar ve tavsiyeler için teşekkür ederim.
arabamdan gerçekten bagaj hariç her yönüyle çok memnun kaldım. (Bagaja da yapacak bir şey yok )
Eski arabamda edindiğim tecrübeye göre 2.0 motor sanki biraz yetersiz kalıyordu özellikle rampalarda,
araç sollarken vs.
Ağır off road yapan birisi değilim ama gezerken de sorunla karşılaşmak istemiyorum çok alternatif araştırdım ama
aracımı tek araç olarak kullanacağım ve yılda yaklaşık 20,000 km yol yapıyorum. ( Yakıt önemli )
Şimdi yeniden bir araç alacağım ve en çok aklıma 2.5 Grand Vitara yatıyor lakin malum sitede satılık sadece 17 adet
ilan var ve sanki fiyatlar çok yüksek ayrıca yeni araçta ilana çıkmıyor hep aynı araçlar uzun zamandır takip ediyorum.
Sizce 2.0 ve 2.5 motorlar arasında gerçekten beklemeyi değecek kadar fark var mıdır.
2.0 ın yakıt tüketimini biliyorum 2.5 de yakıt çok fark eder mi.
2.5 olursa 2000 model gibi olurken 2.0 da 2004 model araç alabileceğim.
Düşüncem aldığım araca sadece yükseltme kiti ve bf lastik almak olacak, daha fazla bir modifikasyona ihtiyaç duymuyorum.
Bineceğim aracı günlükte kullanacağım için ABS ve 2 hava yastığı ve yakıt tüketimi benim icin önemli.
Düşüncelerinizi ve motorlar hakkındaki tecrübelerinizi bekliyorum.
Lütfen yorumlarken bu 2 araç arasında fiyat konusunu dikkate almayınız.
Yinede bu iş için ayırdığım maksimum bütçe 35,000 tl civarında.
Şimdiden yorumlar ve tavsiyeler için teşekkür ederim.