Grand Vitara 2.5 Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan İbrahim ÖNGÜN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,241

Etiketler
Ynt: Grand Vitara 2.5 Hakkında

>>lpg ayarı yapılıyor mu? yoksa araç kendimi ayarlıyor..???

>>arac benzindeki gibi gitsın derseniz .? lpg sistemi ne marka ise onun bayı lerinden birine gidip..şunu söyliyeceksiniz..usta benim programı şil ..yeniden yukle..yüklerken gözünüz sagda solda degil ekranda olucak..+ nefesisiniz de ustanın ensesinde ..olucak.. ;D

>>otomatik kalibrasyon isteyeceksiniz..! o nu yapıçak + olarak 1000<>4000 devir arası %5 artırılıcak,,,sonnra tamamı %7<>10 arası artırılıcak..>>arac lpgde patı ceker hale gelecek ..güçlü oldugundan büyük vites küçük devir kullanımıylada tasarruf edecek..tir..egerki kısık ayarlatırsanızda arac yurümez sizde cok basarsınız fazla yakar ..cimri ile cömertin harcı bir olur derler.. <> ::smiley:

<<>>>>egerki usta..otomatık kalıbrasyon yapmayıp da kafasına göre takılıyorsa....neden diye soracaksınız..sizin arac tutmuyor böyle yapmam gerekiyor derse ..o zaman o sistemi çöpe atıp bir başka lpg sistemi taktıracaksınız.. :smiley:

oguzbey
aynen sizin dediğiniz gibi lpg de pati çeker vaziyette:smiley: aracım otomatik
yaklaşık 70-75 derece eğimde bile yığılmadı daha L vitesi göremedim:smiley:
sistemim atiker.
ben yaz aylarında şehir içi kullanıyorum.rampa yokuş yok düz asvalt:smiley:.gerçi yol yapım çalışmalarından dolayı trafik arapsaçı:smiley:
şehir içi 350-400 krş yakıyor biraz fazla gibi geldi..
önceki aracımın gaz ayarını kendim yapıyordum bu motor hakkında bilgim tam olmadığından ellemek istemedim
lpg sistemini yeni taktırdım daha 1000 km olmak üzere kontrollerine götüreceğim.
birde uyduruk bi yerden benzin almamdan dolayı emisyon ikazı yanmıştı lpg taktırmadan önce. bende akü kablosunu söküp sıfırlattım. bu ikaz beyin de kalacak mı
beyinde kalıyorsa lpg ci de ki sistem bu hatayı silebilir mi
şimdidden teşekkürler

>>beyinde kalıyorsa lpg ci de ki sistem bu hatayı silebilir mi.........= silmez..japon obd ,el cıhazı siler..

arac km si 150bin üstü ise oksijensensörü (lambda) ihtiyarlamıştır..degişmesi gerekir..ürettigi voltaj ne imiş ne olması lazımmış ölçen kişiden bilgi alın..

bende de 190 bin km 2.5 v6 var. araba çok güzel bir sıkıntısı yok. tek şikayetim ara sıra ışıklarda vites ''D'' konumunda ayagım frende beklerken ara ara devir aniden düşüp yerine geliyor.
sizce baktırmam gereken yerler sırasıyla nelerdir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR