Grand Cherokee'mi aldım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mecay hilmi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,640

mecay hilmi

En iyi yol , bildiğin yoldur.
Yer
Pazar / Rize
Yaklaşık 2 aydır uğraştığım 97 model Grand Cherokee 5.2 aracıma kawuştum. Araç 2007 de trafiken çekilmişti , 172bin km de içi bej döşemeli ön koltukta biraz deforme tawanda da az deforme wardı , hiç tüp takılmamış olması we esnaf aracı olması benim için dahada cazip hale getirdi.1997 de sıfır alan kişi 5 yıl kullandıktan sonra satıyor ,alan kişide 2007 de trafikten çekiyor we bana nasip oluyor.Ben aracı affınıza sığınarak 14.500 tl ye aldım bu gün rafiğe soktum 500 tl ciwarı bi masrafım oldu trafiğe sokmak için. 2013 yılı itibariyle 4" yükseltip off-road a hazırlayacaz inşallah. Allah herkese istediği gibi bir araç nasip etsin .

ScreenShot098.jpg

ScreenShot100.jpg

ScreenShot101.jpg

ScreenShot103.jpg

ScreenShot099.jpg

Etiketler

Ynt: Grand Cherokee'mi aldım

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanırsın İNŞAALLAH...

Hayırlı uğurlu olsun tabanı düz bassın iyi günlerde kullanın inşallah çok harika bir araç maaşalah Allah nazarlardan saklasın :smiley:)

intruder_16' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun tabanı düz bassın iyi günlerde kullanın inşallah çok harika bir araç maaşalah Allah nazarlardan saklasın :smiley:)

Amin amin cümlemizinkini nazarlardan kem gözlerden saklasın :smiley:)

İyi Günler
Hilmi bey
Aracınız çok güzel,iyi günlerde, kazasız ,belasız kullanmanız dileği ile
Saygılar
Batuhan

Aracınız kaporta aksamı ve iç aksamı hor kullanılmamış gayet güzel ve bakımlı bir araç satın almışsınız.İyi günlerde kullanmanızı dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR