Bu hafta kadoilden 54 lt 106 tl ye doldurdum depoyu 166 mil yaptımİstanbuldamısınız sizde ? Az önce Bostancı sahile gittim hatta bostancı migrosu geçtim ve gaz aradım ama bulamadım :( şimdi tekrar göztepe ye arkadaşın evine geldim BP nin gazı iyi değil diyorlar bir kaç deneme yapıcam değişik yerlerden LPG alıcam bakalım nasıl çıkacak sonuç ? Birde sizin aracınız maşallah çok güzel duruyor kısmet olursa bende sizin gibi yapıcam yavaş yavaş ) telefon numaranız varsa sizinle iletişime geçip bir kaç soru sorabilirmiyim ? Eğer vaktiniz varsa
Merhaba hocam bu uygulamayı zj yede yapabilirmiyiz bilginiz varmı?Ekli dosyayı görüntüle 5974 Ekli dosyayı görüntüle 5975 Ekli dosyayı görüntüle 5976 Ekli dosyayı görüntüle 5977 Ekli dosyayı görüntüle 5978 Ekli dosyayı görüntüle 5979 selamlar,
aracıma taktırdıgım vınc resımlerını paylasmak ıstedım...
Ekli dosyayı görüntüle 5974 Ekli dosyayı görüntüle 5975 Ekli dosyayı görüntüle 5976 Ekli dosyayı görüntüle 5977 Ekli dosyayı görüntüle 5978 Ekli dosyayı görüntüle 5979
selamlar...
ben sıze ozelden telefon numarasını gondereyım.benım selamımı soyleyın gereklı alakayı gosterecektır.istedıgınız calısmayı yapacaktır.fıyatını ustayla sız konusursunuz ...cunku yapılan ıse gore fıyat degısebılıyor.