Grand Cherokee mi.? Land Crusier mi.?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drercagan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,576

drercagan

Ana Kamp
Yer
antalya
merhaba sevgili dostlar bir süredir siteyi takipteyim daha önce vx 100 le ilgili görüşlerinize başvurmuştum ve değerli görüşlerinizle vx 100 almaya karar vermiştim fakat sorun şu ki istanbul dışında vx 100 bulmak zor (antalya da) ve diğer araçları incelerken jeep grand cheroke de vx 100 iyi bir alternatif gibi gelmeye başladı bir kere muadili vx 100 e göre ortalama 10000 tl daha ucuz daha çok satılık araç var dolayısı ile seçme şansı daha fazla. ama gönlüm yinede vx 100 den yana siz değerli dostlardan bu iki aracıda kullanmış kıyaslama yapabilecek arkadaşlar var mı aynı konuyu jeep sayfasında da açacağım aracı ağırlıklı olarak günlük kullanımda kullanacağım eşimde kullanacak yılda 1-2 kere uzun gezi ve hafta sonları dağ tepe gezeceğim herşeye rağmen vx 100 mü dersiniz yoksa 10000 tl vermene gerek yok gc de işni görür mü dersiniz yardımlarınız için teşekkürler

Etiketler

Ynt: Grand Cherokee mi.? Land Crusier mi.?

grand cheroke ci arkadaşlar vx 100 asfaltta daha iyi ama parçası pahallı başın ağrır diyorlar o yüzden gc daha mantıklı tercih diyorlar nedir yorumlarınız

Birinin kendisi ve belki parçası diğerine kıyasla daha ucuzdur, diğeri ise toyota ;)

drercagan' Alıntı:
mümkünse nedenleri ile açıklayabilirseniz daha aydınlatıcı olacak teşekkürler
kısaveöz yazayım nedeni arızsız güçlü dünyanın kabul ettiği biaraç üzeri tartışılmaz derim yani

Her iki aracin da zaman icinde 2-3 yil sahibi oldum,Cherokee nin arka koltugu ziplatir ,cocuklar rahat edemez,ic hacmi daha kucuk. Landcruiser ise virajlarda daha fazla yana yatma egilimi gosteriyor aile arabasi olarak uzun ve kisa yolda her kosulda LC daha fazla konfor ve keyif veriyor.Benim tercihim herzaman LC den yana olur.LC yi sadece Range Rover ile kiyaslayabilirsin onunda ariza ve masraf / km orani degerlendirmesinde, ici konforda ve malzeme kalitesinde cok geri kalmasina ragmen gene LC olurdu benim tercihim.Gene de tercihin Cherokee den yana olursa arkadasimin ikinci sahibinden 120.000 de 53.000 tl ye dizel ini satma egilimi vardi sizin icin sorarim.

urfi bey yanıtınız için teşekkürler yanlız 53000 gibi rakamlara çıkacak olsam zaten tercihim direk vx 100 olur en başta belirttiğim gibi 35000 civar gc 4.7 ler var vx 100 ortalama 45000 civarı ben o yüzden sormuştum 10000 tl farka değermi diye

vereceginiz artı farkı bir defada ödersiniz biter ama gc sürekli masraf edersiniz hem cebiniz yorulur hem kafanız al lc yi yorma kafanı :D ama dikkat temizi bulalım

anladığım kadarı ile sizin bütçeniz 35-40 lira arası bu fiyatlara temiz LC bulmanız biraz zor ve sabır işi , bekleyin ve LC alın tartışmasız açık araönde gider ,grand cherooke fiyatı düşüktür kısa vadede kar etmişsiniz gibi gözükür ama aylar geçtikçe bakım masrafları ile LC fiyatını geçersiniz ,artı grand cherokee içinde sallabaş olursunuz ,LC içinde salına salına gidersiniz LC v8 makinası eğer usturublu kullanırsanız uzun yolda 14 litre benzin yakar ,toyotanın parçası pahalıdır ama uzun süre kulanırsınız , vs vs uzar gider ben her iki markayı kullandım birisi mercedes ötekisi opel , bunlar benim fikirlerim , siz önce bütçenizi belirleyin sonra karar verin en kolayı bu şekilde olur böylelikle soru sorduğunuz insanlardan çok daha kolay cevap alıp aylarca uğraşmasınız saygılar

Ercan Bey üstteki fiat aralığını görmeden karşılaştırmıştım,o fiat aralıgında eski kasa rr var onu da kullandım ,düşünme bile .Bence imkanları zorla aradaki farka değer ,LC .

bütçem max 45000 benimde önceliğim vx 100 ama bu fiyata henüz antalya da bulamadım şu an istanbul ada gitme şansım yok

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR