scrambler
Kamp II
Ynt: Grand Cherokee mi.? Land Crusier mi.?
lc varken başka araç alınmaz
lc varken başka araç alınmaz
Yaşar bey bende şu an 2003 LC ve 2008 GC arasında kaldım. Siz ne yaptınız merak ettim hangi araçtan yana kullandınız tercihinizi? Bende eski bir lc kullanıcısı olarak aklım lc den yanaYnt: Grand Cherokee Mi.? Land Crusier Mi.?
Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama sanırım bahsedilen iki araç da 1999-2000 model araçlar, ben de şu an iki araç üzerinde düşünmekteyim, tanıdıkta 4.7 LC var 99 model, fakat benim karşılaştırmak istediğim araçlar farklı, birisi 99 model LC diğeri WK kasa 2007-08 Grand Cherokee, ikisi arasında aşırı konfor farkı var mıdır, LC gemi gibi geniş, tren gibi sanki rayda ilerliyormuşçasına konforlu ve her tarafı yumuşak plastik ancak GC'nin içinde çok daha fazla sert plastik kullanılmış...
İki aracı da kullanmış olan abilerime sormak istiyorum, neredeyse 10 yaş daha yaşlı olan bir araç daha mı konforludur, ikisi de aşağı yukarı aynı fiyata denk geliyor, GC yakıt ve performans bakımından daha avantajlı gözüküyor, sizlerin yorumları nelerdir ?
Yaşar bey bende şu an 2003 LC ve 2008 GC arasında kaldım. Siz ne yaptınız merak ettim hangi araçtan yana kullandınız tercihinizi? Bende eski bir lc kullanıcısı olarak aklım lc den yana