Grand Cherokee mi.? Land Crusier mi.?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drercagan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,577

Etiketler

Ynt: Grand Cherokee mi.? Land Crusier mi.?

Aracım yok ama ;D benimde kişisel fikrim Land Crusier'dan yana (en azından kullanmışlığım var :smiley: :smiley: Land Crusier için çok çalışmalıyım çoook ) Land Crusier 'dan şaşmayın temizinide bulursanız kaçırmayın...Allah yardımcınız olsun gönlünüze göre kesenize kuvvet...

Ynt: Grand Cherokee Mi.? Land Crusier Mi.?

Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama sanırım bahsedilen iki araç da 1999-2000 model araçlar, ben de şu an iki araç üzerinde düşünmekteyim, tanıdıkta 4.7 LC var 99 model, fakat benim karşılaştırmak istediğim araçlar farklı, birisi 99 model LC diğeri WK kasa 2007-08 Grand Cherokee, ikisi arasında aşırı konfor farkı var mıdır, LC gemi gibi geniş, tren gibi sanki rayda ilerliyormuşçasına konforlu ve her tarafı yumuşak plastik ancak GC'nin içinde çok daha fazla sert plastik kullanılmış...

İki aracı da kullanmış olan abilerime sormak istiyorum, neredeyse 10 yaş daha yaşlı olan bir araç daha mı konforludur, ikisi de aşağı yukarı aynı fiyata denk geliyor, GC yakıt ve performans bakımından daha avantajlı gözüküyor, sizlerin yorumları nelerdir ?

Ynt: Grand Cherokee Mi.? Land Crusier Mi.?

Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama sanırım bahsedilen iki araç da 1999-2000 model araçlar, ben de şu an iki araç üzerinde düşünmekteyim, tanıdıkta 4.7 LC var 99 model, fakat benim karşılaştırmak istediğim araçlar farklı, birisi 99 model LC diğeri WK kasa 2007-08 Grand Cherokee, ikisi arasında aşırı konfor farkı var mıdır, LC gemi gibi geniş, tren gibi sanki rayda ilerliyormuşçasına konforlu ve her tarafı yumuşak plastik ancak GC'nin içinde çok daha fazla sert plastik kullanılmış...

İki aracı da kullanmış olan abilerime sormak istiyorum, neredeyse 10 yaş daha yaşlı olan bir araç daha mı konforludur, ikisi de aşağı yukarı aynı fiyata denk geliyor, GC yakıt ve performans bakımından daha avantajlı gözüküyor, sizlerin yorumları nelerdir ?
Yaşar bey bende şu an 2003 LC ve 2008 GC arasında kaldım. Siz ne yaptınız merak ettim hangi araçtan yana kullandınız tercihinizi? Bende eski bir lc kullanıcısı olarak aklım lc den yana

Yaşar bey bende şu an 2003 LC ve 2008 GC arasında kaldım. Siz ne yaptınız merak ettim hangi araçtan yana kullandınız tercihinizi? Bende eski bir lc kullanıcısı olarak aklım lc den yana

Ev aldık, clioya devam malesef :smiley:

Arkadaşımın vx100'e binince halen içim gidiyor arabaya, gecen yolların jilet gibi olduğu karlı bir günde bindik, maşallah çok iyi oturuyor yere, sudan geçtiğinde vs milim yerinden oynamıyor araç, bence bu konuda kararı Vergi+yakıt karşılaştırması verecektir...

Günaydın , iyi sabahlar
Genel eğilimim ; Japon dan yanadır.
Amerikanlar , büyük ve gürültülü motor gösterişli kaporta vb de ön planda dır.
Ancak performans , tahammül , sürücüsüne sahip çıkma derseniz Japon
Televizyonlarda devamlı bir yerlerdeki hatta burnumuzun dibindeki savaşları gösteriliyor
Arabalara dikkat ediyormusunuz , hepsi Japon ve ağırlıklı Toyota
İyi bir referans olmayabilir ancak gerçek bu .
Ben Amerikanlarla başladım , yıllarca arazi ve uzun yolda denedim
sonuçta Japon ve Toyota da karar kıldım.
Temizini bulabilirseniz Pajero yada bakabilirsiniz .

Dikkat edin , Nissan değil , zira Nissan Reno tarafından satın alındı ve kaput altında Reno motoru var
eski Patrol 3.0 larda sıkıntılı , fakında iseniz piyasada yenileride yok .

Günaydın
İri , gösterişli , gürültülü , büyük motor , fazla yakıt , ne zaman yolda kalacak korkusu yaşamak istiyorsanız Amerikanlar
Daha sade , ne olursa olsun yolda bırakmayan , tahammüllü araç istiyorsanız Japon lar
Ben Amerikanlar ile başladım. Şu andaki 3 4X4 aracımın 2 si Japon , ve inanılmaz memnunum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR