mertbirincioglu
Doğa Seni Çağırıyor
Ynt: Grand Cherokee Limited 5.2 - 1996
bi dakka şehirdışı mı 440 krş...o zaman çok be abi...ben mayıs 2010 da boluya gittim geldim çok net hatırlıyorum 280 krş yaktım ama 100 km/h gram geçmedim cruise controle bağladım öyle geldim...ha bi daha o rakamı gördün mü dersen töbe görmedim. yalnız boludan dönerken aldığım lpgnin litre fiyatını hatırlamıyorum orda istanbula göre daha ucuz lpg alıp dönmüş olabilirim ve bir daha ondan aynı değeri göremedim sanırım. birde temmuz 2010 da datçaya gittim istanbulda uzun yolda 1.96 tl lpg fiyatı ile 350 krş çok rahat gördüm ki araç yüklüydü tavan dahil. ama şu anda benimki de yüksek acil düşürmem lazım yoksa beni yiyecek aslan. önce bakıma gideceğim olmazsa toplu taşıma araçlarını kullanacağım satmaktan iyidir.işim gereği geziyorum yol yapıyorum ister istemez
27istanbul27' Alıntı:Selamlar Mert bey bende mimgas takılı aldığımda 10 000 km yapmıştı ve aracı aldığımdan beri bıktım lpg ayarı yaptırmaktan.Dediler benzin yakıtını ölçtür. Bir servise gittim beyne modük bağladılar 100 KM de şehir içi 19 litre yakar ayarı çok güzel deyip gönderdiler, tatmin olmadım ertesi gün bostancıda bir başka servise gittim ayar yine aynı mükemmel deyip yine yolladılar.Ümraniye,sefaköy derken rami de bir lpg ci buldum mimgas bayii onlar da kontrol etti ayar tamam deyip yolladılar ve şehir dışı 440 kuruşa devam,bu arada motorun tüm buji ve kabloları orj olarak yenilendi,yoksa araçla hiçbr problem yok orjinal tek kelime gerçekten bırak istanbulu türkiyede ilk 10 a girer .hayırlısı olsun.
bi dakka şehirdışı mı 440 krş...o zaman çok be abi...ben mayıs 2010 da boluya gittim geldim çok net hatırlıyorum 280 krş yaktım ama 100 km/h gram geçmedim cruise controle bağladım öyle geldim...ha bi daha o rakamı gördün mü dersen töbe görmedim. yalnız boludan dönerken aldığım lpgnin litre fiyatını hatırlamıyorum orda istanbula göre daha ucuz lpg alıp dönmüş olabilirim ve bir daha ondan aynı değeri göremedim sanırım. birde temmuz 2010 da datçaya gittim istanbulda uzun yolda 1.96 tl lpg fiyatı ile 350 krş çok rahat gördüm ki araç yüklüydü tavan dahil. ama şu anda benimki de yüksek acil düşürmem lazım yoksa beni yiyecek aslan. önce bakıma gideceğim olmazsa toplu taşıma araçlarını kullanacağım satmaktan iyidir.işim gereği geziyorum yol yapıyorum ister istemez