Grand Cherokee 5.2 97 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan necom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,402

Etiketler
Ynt: Grand Cherokee 5.2 97 Model

arkadaşlar merhaba ben yeni aranıza katıldım,
geçen hafta istanbula araba almaya gittim, bir arkadaşım kanıma girerek bana 1997 model Grand Cherokee Limited 5.2 aldırttı, araca 1900 lira verdim birde kme marka tüp taktırdım, aracı hiç tanımıyordum ancak istanbuldan eskişehire gelene kadar arabaya aşık oldum, şimdiye kadar hiç araba kullanmadığımı anladım. ancak araca bayağı yabancıyım, nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum, araç amerikada üretildiği gibi, hiçbir aksamı değişmemiş, bir gram boya yok.
arabanın yan taraflarına ayaklık taktırmak istiyorum, nerede bulabilirim, kaç paradır, bilgi veren olursa teşekkür ederim

Yeni aracınız hayırlı olsun. İyi bir seçim. ;) Basamak taktırırsanız, yarın öbür gün hafif araziye bile girerseniz kopar. Yok ben hep caddede gezicem derseniz aksesuarcılara bakın derim. (Pişman olursunuz :smiley: )

ben lpg yi yeni taktırdım, ama arkadaşımın 99'u var o çok verimli, benimki yeni olmasından dolayı bazı aksaklıklar var ama çok iyi tavsiye ederim, yalnız iyi bir marka taktırmayı unutma, ben kme taktırdım, tanıdıktı takan mühendis, çok tavsiye etti, bakalım yarından sonra tekrar serviste ayar yaptıracağım ondan sonra değerlendirmemi yazarım. şuan 30,5 YKR yakıyor.

LPG ile kesinlike performasn veriyor ...

Eğer sürekli kullanılan yada yılda amorti edecek km yi yapan bir araçsa düşünmeden taktırılmalı ...

Ben aracı aldım ve Hemen BRC Plug&Drive taktırdım . Aracın montajının bir kısmı sorasında başında durdum izledim hatta . Neyse montaj bitti gaz aldık geledik program atılıp sistem aktive edildi ve tamamdır . Ne bir silkeleme ne bir sorun ....

Birde dronder in heps söylediği gibi yedek bir yakıt sisteminiz olmuş oluyor . Bagaj küçülüyor ama port bagaj sağolsun :smiley:

Ben Ankarada Mavidenizler Otogazda Taktırdım zaten BRC nin Ankara Merkez servisi . Sahibinin de 97 sanırım Grand Cherokee si var . Cherokeelere montajları olmuş ve te,anıyorlar , burayı rahatlıkla tavsiye edebilirim .

eğer bu lpg yi dağlarda zorlamalı yerlerdede perforans ı varsa çok güzel bişi o zaman!!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR