Musso limited 500 brabus 247 hp dir Türkiye de bir iki adet var Dünya da 500 adet üretilmiş Brabus tarafından özel yapım motorlara sahip 0.100 u 9.7 saniyedirBu arada musso da belki iyidir hiç kullanmadım ama kıyas pek doğru olmamış açıkcası grand yabana atılacak makine değil 4.7 v8 i tokatlar mı tokatlamaz mı görece
Musso limited 500 brabus 247 hp dir Türkiye de bir iki adet var Dünya da 500 adet üretilmiş Brabus tarafından özel yapım motorlara sahip 0.100 u 9.7 saniyedir
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen cheroke al kardeşAyrıca 247 hp bir aracın 0 dan 100 km ye 9.7 saniyede çıkması ayrı bir fiyasko
SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yine yanlış i phonenun kaderi nokia gibi olacak, android heryerde herseyde var, i phone kapalı hicbiryerde yok adamlar apple la windos olu gibi olacak bu iş. Apple daha mı iyi daha iyi kabul ama heryerde windows var. Her yerde android ve/veya türevleri olacak i phone da o aralar i phone 33 ama hala satamıyorum diyor olucak. (Not i phone satislari ilk defa bu sene dusus gosteriyor pik noktasinda asagiya kaymaya basladi)Dostum grandda standartta 235 ho modeli ise 265 beygir olduğunu hatırlatırım oda yetmezse srt modellerini de bir incele derim lakin herşey kağıt üstünde durduğu gibi durmuyor bknz apple&samsung. Samsung da uzak doğudan bir kardeşimiz ve kağıt üstünde specler iyi ancak apple her zaman daha stabil. Yani kıyas yaptığın araç dünyaca kendini kanıtlamış youtube a girdiğinde yığınla wj offroad videosu bulabilirsin. Musso pek göremedim ne çevremde ne dünyada. Bunun bir sebebi olabilir mi dersin?
Yine yanlış i phonenun kaderi nokia gibi olacak, android heryerde herseyde var, i phone kapalı hicbiryerde yok adamlar apple la windos olu gibi olacak bu iş. Apple daha mı iyi daha iyi kabul ama heryerde windows var. Her yerde android ve/veya türevleri olacak i phone da o aralar i phone 33 ama hala satamıyorum diyor olucak. (Not i phone satislari ilk defa bu sene dusus gosteriyor pik noktasinda asagiya kaymaya basladi)
Yanlis iki musso 3.2 motor 4.7 v8 degil düz altı silindir mercedes motoru 247 beygir bu bakimdan cherokenin amerikan motorundan daha basarili yakit hacim guc yedek parca usta vs vs
Her yerde goremiyorum goremezsin zaten Turkiyede toplam 600 ya vardir ya yoktue sahibinde satilik 750 cheroke var
Adamım yazılanı doğru okusan .... musso 3.2 4.7 v8 degil diyorum ama 3.2 olmasina ramen 4.7 v8 in yaptigi isleri yapiyor daha az yakitla demekki daha basarili demek istiyorum, ayrica biri mercedes biri amerikan motoru zaten hic tartismaya gerek yok benin i phonum var zaten gereksiz islerde kullandigimDostum sana daha başka birşey diyemiyorum. Sadece bir grandla 2-3 sene bir mac/iphone la 2-3 sene zaman geçir baktığın açı komple değişir. Bu arada 4.7 v8 dediğim grand cherokee zaten mussodan öyle güzellikler beklemek yanlış olur
Sende iki gundur aradan jeep jeep yaziyorsun ne kompleks yaptin arkadasim simdi dunyanin parasini baydiniz ama onun yarisi parasina daha iyi birsey cikinci su bu osuruk sikiyorsunuz marka fetisi olmaya gerek yok musso 50 bin olsa jeep 25 bin olsa jeepde var arkadasim derdim ama sunu da bilin cherekoye verilen paralarla daha iyi isler yapilabiliyor noktaşaka bir yana, bu Jeep başlığı altına musso korando karşılaştırması görmek, hem de her seferinde her ilgisi olmayan konunun altında sıktı. Jeep lerle ilgili bir soruda konu hakkında tecrübeniz var ise paylaşırsanız daha iyi olur, sonuçta insanlar bu başlık altına giriyorsa ya bilgi almaya ya da problem çözmeye geliyor. Tr de yollarda olmayan bir araç hakkında bilgi almaya değil.
Adamım yazılanı doğru okusan .... musso 3.2 4.7 v8 degil diyorum ama 3.2 olmasina ramen 4.7 v8 in yaptigi isleri yapiyor daha az yakitla demekki daha basarili demek istiyorum, ayrica biri mercedes biri amerikan motoru zaten hic tartismaya gerek yok benin i phonum var zaten gereksiz islerde kullandigim
ilginç bir cevap olmuş , ben de size yorumumu yazayım da bu mesele kapansın, boşuna tartışılmasın...Sende iki gundur aradan jeep jeep yaziyorsun ne kompleks yaptin arkadasim simdi dunyanin parasini baydiniz ama onun yarisi parasina daha iyi birsey cikinci su bu osuruk sikiyorsunuz marka fetisi olmaya gerek yok musso 50 bin olsa jeep 25 bin olsa jeepde var arkadasim derdim ama sunu da bilin cherekoye verilen paralarla daha iyi isler yapilabiliyor nokta