Grand Cherokee 4.7 V8 Yardim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozen_12 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,420

Etiketler
Bu arada musso da belki iyidir hiç kullanmadım ama kıyas pek doğru olmamış açıkcası :smiley: grand yabana atılacak makine değil 4.7 v8 i tokatlar mı tokatlamaz mı görece :smiley:
Musso limited 500 brabus 247 hp dir Türkiye de bir iki adet var Dünya da 500 adet üretilmiş Brabus tarafından özel yapım motorlara sahip 0.100 u 9.7 saniyedir

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayın orgasmatron Turkiyede 1-2 tane olan bir araç için neden degerlendirmedigimizi ,neden almadigimizi sorgulayarak bizi fırçalamanin mantığını aciklarmisin?derdin ne?

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayrıca 247 hp bir aracın 0 dan 100 km ye 9.7 saniyede çıkması ayrı bir fiyasko

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Musso limited 500 brabus 247 hp dir Türkiye de bir iki adet var Dünya da 500 adet üretilmiş Brabus tarafından özel yapım motorlara sahip 0.100 u 9.7 saniyedir

Dostum grandda standartta 235 ho modeli ise 265 beygir olduğunu hatırlatırım oda yetmezse srt modellerini de bir incele derim :smiley: lakin herşey kağıt üstünde durduğu gibi durmuyor bknz apple&samsung. Samsung da uzak doğudan bir kardeşimiz ve kağıt üstünde specler iyi ancak apple her zaman daha stabil. Yani kıyas yaptığın araç dünyaca kendini kanıtlamış youtube a girdiğinde yığınla wj offroad videosu bulabilirsin. Musso pek göremedim ne çevremde ne dünyada. Bunun bir sebebi olabilir mi dersin?

Dostum grandda standartta 235 ho modeli ise 265 beygir olduğunu hatırlatırım oda yetmezse srt modellerini de bir incele derim :smiley: lakin herşey kağıt üstünde durduğu gibi durmuyor bknz apple&samsung. Samsung da uzak doğudan bir kardeşimiz ve kağıt üstünde specler iyi ancak apple her zaman daha stabil. Yani kıyas yaptığın araç dünyaca kendini kanıtlamış youtube a girdiğinde yığınla wj offroad videosu bulabilirsin. Musso pek göremedim ne çevremde ne dünyada. Bunun bir sebebi olabilir mi dersin?
Yine yanlış i phonenun kaderi nokia gibi olacak, android heryerde herseyde var, i phone kapalı hicbiryerde yok adamlar apple la windos olu gibi olacak bu iş. Apple daha mı iyi daha iyi kabul ama heryerde windows var. Her yerde android ve/veya türevleri olacak i phone da o aralar i phone 33 ama hala satamıyorum diyor olucak. (Not i phone satislari ilk defa bu sene dusus gosteriyor pik noktasinda asagiya kaymaya basladi)

Yanlis iki musso 3.2 motor 4.7 v8 degil düz altı silindir mercedes motoru 247 beygir bu bakimdan cherokenin amerikan motorundan daha basarili yakit hacim guc yedek parca usta vs vs

Her yerde goremiyorum goremezsin zaten Turkiyede toplam 600 ya vardir ya yoktue sahibinde satilik 750 cheroke var

Yine yanlış i phonenun kaderi nokia gibi olacak, android heryerde herseyde var, i phone kapalı hicbiryerde yok adamlar apple la windos olu gibi olacak bu iş. Apple daha mı iyi daha iyi kabul ama heryerde windows var. Her yerde android ve/veya türevleri olacak i phone da o aralar i phone 33 ama hala satamıyorum diyor olucak. (Not i phone satislari ilk defa bu sene dusus gosteriyor pik noktasinda asagiya kaymaya basladi)

Yanlis iki musso 3.2 motor 4.7 v8 degil düz altı silindir mercedes motoru 247 beygir bu bakimdan cherokenin amerikan motorundan daha basarili yakit hacim guc yedek parca usta vs vs

Her yerde goremiyorum goremezsin zaten Turkiyede toplam 600 ya vardir ya yoktue sahibinde satilik 750 cheroke var

Dostum sana daha başka birşey diyemiyorum. Sadece bir grandla 2-3 sene bir mac/iphone la 2-3 sene zaman geçir baktığın açı komple değişir. Bu arada 4.7 v8 dediğim grand cherokee zaten mussodan öyle güzellikler beklemek yanlış olur :smiley:

şaka bir yana, bu Jeep başlığı altına musso korando karşılaştırması görmek, hem de her seferinde her ilgisi olmayan konunun altında sıktı. Jeep lerle ilgili bir soruda konu hakkında tecrübeniz var ise paylaşırsanız daha iyi olur, sonuçta insanlar bu başlık altına giriyorsa ya bilgi almaya ya da problem çözmeye geliyor. Tr de yollarda olmayan bir araç hakkında bilgi almaya değil.

Dostum sana daha başka birşey diyemiyorum. Sadece bir grandla 2-3 sene bir mac/iphone la 2-3 sene zaman geçir baktığın açı komple değişir. Bu arada 4.7 v8 dediğim grand cherokee zaten mussodan öyle güzellikler beklemek yanlış olur :smiley:
Adamım yazılanı doğru okusan .... musso 3.2 4.7 v8 degil diyorum ama 3.2 olmasina ramen 4.7 v8 in yaptigi isleri yapiyor daha az yakitla demekki daha basarili demek istiyorum, ayrica biri mercedes biri amerikan motoru zaten hic tartismaya gerek yok benin i phonum var zaten gereksiz islerde kullandigim

şaka bir yana, bu Jeep başlığı altına musso korando karşılaştırması görmek, hem de her seferinde her ilgisi olmayan konunun altında sıktı. Jeep lerle ilgili bir soruda konu hakkında tecrübeniz var ise paylaşırsanız daha iyi olur, sonuçta insanlar bu başlık altına giriyorsa ya bilgi almaya ya da problem çözmeye geliyor. Tr de yollarda olmayan bir araç hakkında bilgi almaya değil.
Sende iki gundur aradan jeep jeep yaziyorsun ne kompleks yaptin arkadasim simdi dunyanin parasini baydiniz ama onun yarisi parasina daha iyi birsey cikinci su bu osuruk sikiyorsunuz marka fetisi olmaya gerek yok musso 50 bin olsa jeep 25 bin olsa jeepde var arkadasim derdim ama sunu da bilin cherekoye verilen paralarla daha iyi isler yapilabiliyor nokta

Adamım yazılanı doğru okusan .... musso 3.2 4.7 v8 degil diyorum ama 3.2 olmasina ramen 4.7 v8 in yaptigi isleri yapiyor daha az yakitla demekki daha basarili demek istiyorum, ayrica biri mercedes biri amerikan motoru zaten hic tartismaya gerek yok benin i phonum var zaten gereksiz islerde kullandigim

Ne mussoymuş be kardeşim :smiley: neyse biz jeep le sen ciple devam et ozaman ne diyelim :smiley:

Sende iki gundur aradan jeep jeep yaziyorsun ne kompleks yaptin arkadasim simdi dunyanin parasini baydiniz ama onun yarisi parasina daha iyi birsey cikinci su bu osuruk sikiyorsunuz marka fetisi olmaya gerek yok musso 50 bin olsa jeep 25 bin olsa jeepde var arkadasim derdim ama sunu da bilin cherekoye verilen paralarla daha iyi isler yapilabiliyor nokta

ilginç bir cevap olmuş :smiley:, ben de size yorumumu yazayım da bu mesele kapansın, boşuna tartışılmasın...

1- tabi ki Jeep derim çünkü başlık "ANA SAYFA>OFF-ROAD>ARAZİ ARAÇLARI>JEEP>CHEROKEE"
bu konun altına gelip de Jeep yerine Yamaha motor, İstanbul'da ev, Malkara da villa ya da Suzuki den bahsedecek değilim.
yukarıda yazdığım gibi, bu konu Jeep konusu ve bu araç hakkında bilgi paylaşım yeri. He çıkıp bir sorsa " musso ile zj yi karşılaştırsak hangisi iyi" diye o zaman hemen yorum yapın. ama ne şans ki onlarca konuda böyle bir soru yok ama siz her konuda bu karşılaştırmayı yaparak varsınız.

2- bunun parayla alakası yok, 96-98 temiz bie ZJ 23-30 bin arası değişiyor, 2001-2003 temiz bir WJ ise 42-55 bin arası değişiyor, özellikle ZJ ulaşılabilir bir araç

3- burada sizin haricinizde kimse" marka fetişi" değil, kimse benim aracım "seninkini döver", "arazide tokatlar", "kor " bilmem ne yapar diye yazmıyor başka markalar hakkında.

sizden ricam Jeep konusu altında, sorulan soru ile ilgili bir bilginiz, tecrübeniz var ise lütfen onu paylaşın, "marka fetişi" olduğunuz aracınızı değil.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri