Ynt: grand cherokee 4.7 off road a uygunmudur.
Saygilar..
Ilginiz icin tekrar tesekkurler.Yanlismi biliyorum.2000 model arac 11 yasinda ama vergi dilimi12-15'te degismiyor mu?Bu aracta 12-15'in vergisi yazilmis 1070.Eger ben yasi yanlis hesapliyorsam hemen 2000 hatta vergisinin yarisi odenmis 2001 bakabilirim demektir.Ilandaki arac icin ankaraya gelmem zor.ayrica su an elimde olan 2.aracimin satisinin olmasini bekliyorum.satilmasi kolay bir arac oldugundan fazla bekleyecegimi zannetmem.Sizin ilana koyup sattiginiz arac icin ne fiyat isteniyor biliyormusunuz?Uygun olursa neden olmasin.(kullandigim klavyede turkce karakter yok.kusura bakmayin arkadaslar)997799' Alıntı:şanzumanı bilmeyebilirler...vites kollarının gerisinde yazar...
ama alternatif olarak şu ilana da bakın...aracı bilmiyorum, tanımıyorum...ama size alternatif olabilir...birde yakınlarda beim sattığım bir wj vardı sattığım kişi biraz sıkışık gibi isterseniz bi sorarım satmayı düşünür mü? (araç benim değil arkadaşımındı, ben almıştım, ben sattım)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-boyasiz-hatasiz-prins-lpg-li-tam-full-pars-motors-46017571/mega-foto/?photo=6
Saygilar..