Grand Cherokee 4.0 lt İle 5.2 lt. Arasında Seçim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ack Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 119
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,793

grand cherokke 4.0L mi 5.2 mi...?

• 4.0L

Kullanılan: 46 56.8%
  • 5.2

Kullanılan: 35 43.2%

• Kullanılan toplam oy
    81

Etiketler
Ynt: Grand Cherokee 4.0 lt İle 5.2 lt. Arasında Seçim

tabı 5.2 v 8 motordur bunun gucu tartısılmaz ama 4.0 6 sılındırlı motor daha degerlı ve ıdealdır.ustelık ekonomık ve vergısı az

Ben en iyisi bir suzuki bakayım abi ilk başlar da pek tipini beyenmemiştim ama hem maodelli hemde yakıtı, vergisi ,masrafı olsun ideal bir araba gibi geldi bana ...

Yine de sizlere bir danışmak isterim gerci sizlerin doktarası jeep ler hakkında ama yinede hastalıklarını bilirsiniz abi :smiley:

Teşekkürler...

Aslında bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum Caner benim aylık gelir 2000 lira ama evli olmam sebebi ile aramızda bir fark kalmıyor aylardır defender ile başlayan arayışım cj, xj, disco, pajero derken sonunda vitaraya geldi yada olmadı niva ama hala tamam vitara diyemiyorum cünkü cj veya diskodan vazgeçmek kolay değil :smiley: hiç sürmemiş hatta içine bile girmemiş olmama rağmen :smiley:
hala masraflarını karşılayabilme umudu içindeyim nedense ama açık olan birşey var bana vitara bile lüks 14 - 15 litre yakıt arazi gezileri sorun çıkaran parçalar falan filan sonuçta kapının önünde yatsın diye 4x4 alınmaz alınca en az ayda bir olsun şöyle 200 - 300 km mesafeli geziler isteyecek canın yakıtı hesapla, anlarsın ne demek istediğimi :( bize lüks abi lüks şimdi yeni planım bir römork ve enduro motor ile arazi keyfini ucuza çıkarmak ama bilmiyorum ...
Ben bu durumdaki arkadaşlar ve kendim için aşagıdaki konuyu açmıştım ama pek ilgi görmedi... yürütme masrafları hakkında.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15072.0

değerli arkadaşlar.cherokee nin classic modeli nasıl sizce.3000cc benzinli 94.mod.avda ve gezintide.ama genelde karda ve kırık arazide.sevgiler b civan avc der bşk-yusufeli

herkese merhablar aranıza yeni katıldım .. binek aracımı satıp yerden yüksek araba almaya karar verdim ama maalesef bütçem fazla olmadığı için 4.0 1993 araca merak saldım sizce nasıl arac ? ortalama şehir içi ve dışı yakıt durumu nedir? parçası bakımı kronik sorunu nelerdir şimdiden teşşekğrler

direksiyon kutusu ve arka defransiyel bozulur en çok .ama çoktan tamir olmuştur nasılsa.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR