Jeepcj7' Alıntı:bence 5.9L ;D ankete eklemeyi unutmuşunuz
ssbman' Alıntı:4.0 Limited de var hocam . Ama az sayıda tabi .
Bende ki zj 4.0 Limited mesela ...
Tüm arkadaşların defaatlen vurguladığı gibi düzgün ve bakımlı bir araç bulmak ve serviste çok iyi inceletmek gerekli .
Ayrıca 4.0 kükremese de gürlüyor canım ... Gaza bastığımızda kasa sallanıyor ya daha ne olsun ;D Ama 5.2'nin ki gerçekten kükreme
Saygılarımla ...
ack' Alıntı:İlk önce bu konuda bana yardımcı olduğunuz için herkeze teşekkür ederim
Anladığım kadar herkez 4.0L al diyor aslın da benim de kafama yatan 4.0L .
Nedenine gelirsek sizlerin dediği gibi vergisi ve yakıtı az..
Tamam vergisini ve yakıtını karşılıya bilirim çünkü bu araba için yakıt ve vergiye deyer..
Yanlız öğrenci olduğum için bu aracın masraflarıyla başaçıka bilirmiyim yani sizlere göre parça fiyatları ve motordan herhangi bir arıza verdiği zaman uğraşa bilirmiyim.......
Tekrar teşekküerler...![]()
ack' Alıntı:Ateş bey yorumunuz için teşekkürler açıkcası ilk başlarda çok kararsız kalldığım için 5.2 mi diye, böyle bir anket düzenledim 5.2 mi 4.0 mü diye ama yorumları okuduktan sonra 4.0L de karar kıldım gibi bişe çünkü ancak onunla başa cıkabilirim gibi geliyo 5.2 ye göre daha sorunsuz ve devamlı olarak 4 çeker değil buda yakıtta biraz daha ekonomi demek...Ama tabiki gönül ister bi 98 5.9a binmek.
4.0L zj si olanlar bana eğer yıllık bakım ücretlerini ve ortalama masraflarını yazarsanız sevinirim ......
Bide bunların model farkı varmı yani 93 ten 95 dahamı farklı özelliklere sahib.
Tekrar herkeze yardımları için teşekkür ederim![]()