Grand cherokee 2.7 crd ilk izlenimler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan todilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,959
Ynt: Grand cherokee 2.7 crd ilk izlenimler

bayayhan' Alıntı:
bende çiftciler zincirlikuyudayım şehir dışında çok rahat 9 lt. şehir içinde akşam 6 oo mecidiye köy trafiğine giryorum "taksim mecidiyeköy "bazen bir saatte gittiğim halde ortalamam 14.lt buda çok normal , hafta sonu dur kalk açık trafikde 11--12-lt ye düşüyor .

kısa mesafelerde motor ısınmadığından 17-18 ltyi görebiliyorsunuz.

sayın vap sizin değerler gerçekten çok iyi
Ayhan bey değerlendirmenize çok teşekkürler, bir profesyoneli olarak sizden bunları duymak benim de içimi rahatlattı.

Etiketler

konuyu açan arkadaşın sayesinde aracı almaktan vazgeçtim, bence ara fazla sorunlu bir araç ve aşırı yakıt tüketiyor 12 litre mazot tüketimi nedir ya

İşin gerçekte iç yüzünü bilmeyenler,dizel deyince sanki km de 25 krş yakar zannediyor,marka önemli değil,tüm suv gurubundaki 4x4 ler , ki dizeli kastediyorum,2500 2700 ve 3000 cc motorlar araç yenide olsa şehir içi trafiğinde 100 km de 12 lt den aşağı yakması mümkün değil,tabi dizelin bakımı masrafı benzinliye göre haliyle 2 katıdır,yinede az km li bakımlı , orj bir 2.7 gc yi aynı sınıfında ki diğer suvlara tecih ederim.

27istanbul27' Alıntı:
İşin gerçekte iç yüzünü bilmeyenler,dizel deyince sanki km de 25 krş yakar zannediyor,marka önemli değil,tüm suv gurubundaki 4x4 ler , ki dizeli kastediyorum,2500 2700 ve 3000 cc motorlar araç yenide olsa şehir içi trafiğinde 100 km de 12 lt den aşağı yakması mümkün değil,tabi dizelin bakımı masrafı benzinliye göre haliyle 2 katıdır,yinede az km li bakımlı , orj bir 2.7 gc yi aynı sınıfında ki diğer suvlara tecih ederim.

Aracın yağ değişimi,yağ hava filtresi,arka balatalar,şansıman yağı,akü 95amp,komple kontrol 1000 tl tuttu.
Araçta quadra drive tek lastiğe güç verebilme özelliğe sahip ,uygun lastikle çıkamıyacağı yer yok gibi ,çamurda banamısın demiyor her yere girip çıktım.
100 km hızı geçtikten sonra sanki camlar açıkmış gibi ses (uğultu)geliyor sanıyorum bu kronik bir sorunmuş hatta artık sorun olmaktan çıkmış.
SONUÇ olarak sadece şehir içi kullanacaksanız 2006 ve üstünü tercih etmek daha mantıklı gibi, sarsıntı bu modellere göre iyileştirilmiş .Bu arada 2006 modelle 2002 modelin taşıt pulu aynı .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
aracin ugultu sesi kronik bir rahatsizlik degil.bunu nedeni on diferansiyelde ucuza kacilmis yag kullanimidir.

VALLA O KADAR ISI 1000 TL COK UCUZA HALLETMISINIZ.....
BEN SADECE DIFFERANSIYEL YAG ICIN ISCILIK HARIC 350 TL.ISCILIK HARIC.KULLANILAN WURTH CONTA 20 TL. 400 TL BULUYOR.

ANLASILAN KLASIK 90 LIK KALIN YAG KULLANIYORSUNUZ.
OZUR DILEYEREK SOYLEMEK ISTERIM KI:
ARACINIZDAKI UGULTU NEDENI 75 W 140 YAG KULLANMAMAKTIR.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri