Grand Cherokee 2.7 CRD 2005 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan skech Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,519

skech

Yeni Üye
Yer
ankara / cankaya
herkeze merabalar
2005 model bı jeep aldım.buaracım arazıde nasıldır?yapmam gereken degısıklıkler warmı ? neler yapablırım?
bılgılendıren arkadaslara sımdıden cok tesekkur ederım

Etiketler
Aracınız hayırlı olsun....Kazasız sürüşler dilerim... 2.7 CRD aracınızın dizel olmasının verdiği yüksek tork avantajı mükemmel..Motorunun Mercedes fabrikasından çıkması ayrı bir güzel..

Neler yapabilirimden kastınız, off_road gezilerine katılmak için ilaveler yapmak anlamında mı?

tesekkur ederim.
aracım standart donanımlarda su an.
off_road gezılerıne cıkmak ıcın gereklı ılaveler konusunda bılgı almak ıstemıstım.
ılgınıze tesekkur ederım

Aşağıdaki bölümü incelersen pek çok bilgiyi bulabilirsin...
Ne yapmak istediğine karar ver, detaylarda arkadaşlar yardımca olacaktır.

TEKNİK - TECHNICAL ISSUES
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=4.0

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD 2005 Model

Cherokee ler yakın ilgi alanımdadır :D ...Aracınızdan memnun musunuz? ..değişiklik yaptınız mı?
Standart haliyle hafif gezilerimize bir katılında virüsü sizede bulaştıralım :smiley:

aracınız hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın.

Güle güle kullanın. Mesajınızın tarihine baktım , arabanızı 7 aydan uzun zamandır kullanıyor olmalısınız , memnun musunuz? Arabanın problemleri var mı? Ben de o kasayı çok beğeniyorum , biraz daha düşük bir modelini almayı düşünüyorum. Fiyatı nisbeten uygun olan 2002 model bir tane buldum , onun üzerinde duruyorum. En azından 1 yıl orjinal haline hiç dokunmadan yapılabilecek modifikasyonlar konusunda araştırma yapmayı planlıyorum. Aslında çokta fazla değişiklikler yapma amacım yok , şimdilik ağır offroad düşünmüyorum. Herkesin her araçla gidemediği yerlerde doğa ve keşif gezileri yapmaktan hoşlanıyorum. Sitedeki diğer kullanıcılar ve bu araçlarla ilgili bilgi sahibi arkadaşlar da fikir ve deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

slm cok guzel bır araba aldın hayırlı olsun hem asfaltta hemde arazıde cok guclu surucuye adeta guc cesaret ve kuvvet verıyor.ama benım sıze tavsıyem kesınlıkle ve kesınlıkle orjınallıgını bozmayın.cunku aracınız luks ve yenı aractır hata kabul etmez bende 2003 2.7 crd var

Herkese iyi geceler,aranıza yeni katıldım,içimdeki offroad tutkusunu harekete geçirmeye ancak sıra geldi..Konuyla ilgili fikir verebilecek ustalardan ricam bir country xj 2.5 td ile ilgileniyorum.Bu araçların asfaltta ve arazideki performansları 4.0 l benzinliye göre avantajları ve dezavantajları konusunda değerli bilgileriyle bilgilendirmelerini rica ediyorum..Saygılar

Aramıza hoşgeldin acemi offroadçu arkadaşım. Bu soruyu Jeep bölümünde yeni bir başlık açıp sorabilirsin...

Ayrıca kendini, aşağıda linkini verdiğim "Tanışma Köşesi (Off-Road)" bölümünde tanıtırsan seviniriz...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.440

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,851
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.