GPS Anteni

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,397

Ynt: GPS Anteni

Merhaba,
GPS harici anteni kesinlikle iyilesme saglar. Ancak, sık ormanda geziyorsanız ne yazık ki anten de kurtarıcı olmuyor. Benim en buyuk derdim, bulutlu havalar ve sık ağaçlı orman idi, SIRF III chipset'li GPS'e terfi edince rahat ettim, selamlar,reha

oooo Reha abi hoşgeldin :smiley:
aklımdan geçmişti zaten GPS olayını ancak Reha abi çözümler demiştim ;)
LRO ya mail attım pazar günü bi offroad yapalım diye kimseden ses çıkmadı abi uyuşmuş millet

Selam Mert,
oncelikle gruptaki bu site icin uyarına tesekkur edrim.. haklıymışsın, çok güzel bir site ;).. Bizim grup camurda debelenmeyi sever ama isin doga kismi pek ilgi cekmiyor korkarim.. bu haftasonu eger sehir disina cikmazsam ve gene "erken" olur ise katilirim ama maalesef Jandarma ile papaz olmadan nereye gidebiliriz bilemedim.. selamlar, reha

Çok teşekkür ederim Reha abi :smiley:
Mayıs sonunda yaptığımız offroad ta Lopezden sonra gittiğimiz bir şantiye alanı vardı oralarda tırmanıp sonra plaja inebiliriz oraya girmek sorun olmaz sanırım. Sen işini ayarlayabilirsen mutlaka gel, biz de 2 veya 3 araç varız şu an

reha' Alıntı:
Merhaba,
GPS harici anteni kesinlikle iyilesme saglar. Ancak, sık ormanda geziyorsanız ne yazık ki anten de kurtarıcı olmuyor. Benim en buyuk derdim, bulutlu havalar ve sık ağaçlı orman idi, SIRF III chipset'li GPS'e terfi edince rahat ettim, selamlar,reha
bende magellan platinum var, bir keresinde safranboluda pansiyonun odasından bağlandığı 4-5 uydudan data alıyordu. ondan önce pocket pc üzerinden gps kullanıyordum, harem arabalı feribotunda arabanın ön camındaki cihazın bağlanamadığını gördükten sonra platinum fevkalade hoşuma gitmişti :smiley: SIRFIII chipsetli bluetottoh cihaz mı? pazar gelirseniz incelemk isterim, cep telefonuna almayı düşünüyorum bitane...
selamlar

Selamlar,
ben bir tesadüf eseri amerikadan Bluetooth Sirf III GPS getirttim.. biraz denedim.. baktim çalışıyor ( ! ) .. ama şuanda bir arkadaşım da, test etmek için almıştı.. ondan geri alınca size denemeniz için ödünç verebilirim.. sizden ricam, birara bana hatırlatırsanız unutmayayım.. selamlar, reha

Selamlar,
maalesef onumuzdeki bir kac hafta istanbul disinda olacagim.. ama donerdonmez sana iletirim..sizlere benim yerime de iyi eglenceler dilerim.. eger GPRS ile becerebilirsem sizlere Lopez GPS kayitlarimi da iletmeye calisacagim.... selamlar, reha

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR