Görmemişin Bir Karavanı Olmuş...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,833
Ynt: Görmemişin Bir Karavanı Olmuş...

taiga' Alıntı:
Karavan aldığımızı duyan tanıdık tanımadık neredeyse herkes "yazın 2 hafta bize kiralarsınız, rahatça gezeriz" diyor...
Bunu söylediklerine suratlarına artık nasıl bakıyorsam, pişmiş kelle gibi sırıtırken bir an donuklaşıyorlar inceden...
Bende vahim durumdayım, karavan bitmedi neredeyse benden evvel tatile çıkmak için eş dost plan yapmaya başladı.

Etiketler

berkcantp' Alıntı:
Bende vahim durumdayım, karavan bitmedi neredeyse benden evvel tatile çıkmak için eş dost plan yapmaya başladı.

;D ;D ;D ;D, bakalım kimseyi kırmadan nasıl atlatacaksınız ;D ;D ;D ;D

Şimdiye kadar hep karavanları beğenip,övenleri ve sahip olmak isteyenlerin söylediklerini okudunuz.Bir de benim duyduklarımı okuyun bakalım.
Benim evim yazlık bir sitede,karavanım da evimin karşısındaki boş arsada duruyor.Sitedeki ablasının yazlığında bir aydır tatil yapan 50 yaşlarında misafir bey ve ablası yolda akşam yürüyüşü yapıyorlar.Ben de bahçedeyim ama beni görmüyorlar.Aralarındaki konuşma;Abla karavanı göstererek- Bu karavanın sahibi komşu hersene 2-3 ay bununla gezmeye gidiyor.Misafir bey- ALLAHIN SALAĞI İKİ AY İÇİN BU ARABAYA PARAMI BAĞLANIR YAHU....

züğürt gezençi' Alıntı:
Şimdiye kadar hep karavanları beğenip,övenleri ve sahip olmak isteyenlerin söylediklerini okudunuz.Bir de benim duyduklarımı okuyun bakalım.
Benim evim yazlık bir sitede,karavanım da evimin karşısındaki boş arsada duruyor.Sitedeki ablasının yazlığında bir aydır tatil yapan 50 yaşlarında misafir bey ve ablası yolda akşam yürüyüşü yapıyorlar.Ben de bahçedeyim ama beni görmüyorlar.Aralarındaki konuşma;Abla karavanı göstererek- Bu karavanın sahibi komşu hersene 2-3 ay bununla gezmeye gidiyor.Misafir bey- ALLAHIN SALAĞI İKİ AY İÇİN BU ARABAYA PARAMI BAĞLANIR YAHU....

insanlardaki bakış açıları ne kadar farklı :(

Diyalog şöyle gelişseydi de sonuç aynı olurdu... :D

"Abla karavanı göstererek- Bu karavanın sahibi komşu her sene 8-10 ay bununla gezmeye gidiyor.Misafir bey- ALLAHIN SALAĞI SEKİZ ON AY ARABADA MI YAŞANIR YAHU...."

taiga' Alıntı:
Diyalog şöyle gelişseydi de sonuç aynı olurdu... :D

"Abla karavanı göstererek- Bu karavanın sahibi komşu her sene 8-10 ay bununla gezmeye gidiyor.Misafir bey- ALLAHIN SALAĞI SEKİZ ON AY ARABADA MI YAŞANIR YAHU...."

Çok haklısınız Haldun bey, kafamıza yatmayan şeyi hemen salakça bir işmiş gibi gösteririz etrafa. Herşeyin en iyisini kendimiz yaparız sanıyoruz genelde. "İyi bi halt olsa ben yapardım canım :smiley: "
Biz depremde jeofizik uzmanı, kuş gribinde intaniye uzmanı, arkadaşı araba aldığında neden şu markayı almadın bunun motoru çabuk biter diyen motor uzmanı olan bir halkız.

Bir de karavan sahibi olan arkadaşların eş dost tarafından karavanı ödünç istenince ne hissettiklerini, vermeyecekse nasıl reddettiklerini çok merak ederdim hep. Zor olsa gerek. Vermek de zor, reddetmek de.
Başından böyle isteme olayı geçenler anlatabilirse "görmemişin karavanı olmuş" konusuna da uyan bir şekilde devam eder yazışmamız.

Geç keşfettim bu başlığı. Gerçektende yaşananlar tam bu şekilde. Komşulardan bazılarında bana ilginç değişik biriyişim tuhafmışım gibi baktıklarını hissedebiliyorum. Gülümsüyorum, gülümsemek gerek bence. Tanıyacaklar, bilecekler bazıları sevecek.....

konuya bendende bir katkı: karavanı getirip evin bahçesine bıraktım,annem sesleniyor ; oğlum KARAVANA mı aldın hayırlı olsun.

Hayır..siz'de verin karavanınızı kiraya nolcak?? zaten böyleleri için edinmedinizmi??mesela banada verin kiraya;birkaç ay şööyle keyifli bir tatil yapayım..
Altı üstü bir karavan ;D
Arabalar içinde aynı şeyi söylemezlermi?
yok;bu araba okadar(para) etmez ??? kardeşim ben vermişim parasını;eder;etmez ::smiley: sen ver parasını daha iyisini;ve-ya ucuzunu al..
Allahallah;cins bitermi memlekette?
Lahavleyi çekecen;kendi hallerine bırakacaksın;yapacak birşey yok malesef :(

geçen gün milli maçı sahilde arkadaşla seyrediyoruz, bir ara karavanın camı vuruldu genç bir arkadaş ''abi çay satıyormusunuz'' :smiley:

Ankara'da karavan yapım aşamasının sonlarına gelindiğinde araç da yatışımın 3. günüydü sabah erken uyandım yaşam bölümünde oturup çay demlerken, dışardan sabah namazından çıkan iki yaşlı amcanın sesi dikkatimi çekti. Camlar film kaplı olduğundan içerde beni farketmiyorlar.
- Bunun sahibi sıyrık galiba 3 aya yakındır burda sürünüyor, parasıda var galiba ki
- (diğeri) Ben bir iki kere gündüz görüştüm ev yapıyormuş iyi birine benziyor.
Bu arada camı açtım (sabah sabah konuşacak adam arıyorum) amcalar gelin içerde konuşalım.
- Ama içerdeymiş
Dediler ve sessizce mahçup biraz hızlanıp yürüdüler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR