Görmemişin Bir Karavanı Olmuş...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,834
Ynt: Görmemişin Bir Karavanı Olmuş...

Ben boyaya biraktigim alkovanli karavanimin icinde ertesi gun uyuyan birini bulmustum. Ne dersiniz buna? Adami parcalayacaktim. Usta "abi komsu, biraz grip olmus yatmis haberim yok" demesi de cabasi.
Camperim baska bir boyacida. Ufak tefek isleri vardi biraktim. 50 kere tembihledim. İceri kimseyi sokma diye. Portbagaji ve tenteyi icine koyarak sorunu bir nebze cozdum.
Baskasinin karavan yada kamperinin icine bakamam hic. Sahibi gir iceri al dese bile giremem kolay kolay. Kapi acikken iceri seslenmem gerekirse ters bir acida durarak iceri seslenirim.

Gercekten evden daha mahrem bence. Cunku birisinin evine salona giriyorsun. Ama karavan bana kisinin yatak odasi ise esdeger geliyor.

Etiketler

Levent güzel bir konu, servise bıraktığı karavanında çok ciddi hasar nedeniyle zarar gören arkadaşlarımızda var, izni olmadığından isim ve olay
detaylarını yazamıyorum.

Levent gerçekten güzel bir konu açmışsın.

taiga' Alıntı:
Çok duyulan bir yaklaşım da şu oluyor sanırım...

"Yenge evden kovduğu için mi bunda yaşıyorsun"... ;D

Ben de bişey ekleyeyim.

Cumartesi gittiğim benzicide çalışan birisi de şöyle dedi;
"Abi deprem olursa bunun içinde ne güzel yatılır" :smiley: gülümsedim. Aklına ilk gelene bak :D

insel' Alıntı:
Ben boyaya biraktigim alkovanli karavanimin icinde ertesi gun uyuyan birini bulmustum. Ne dersiniz buna? Adami parcalayacaktim. Usta "abi komsu, biraz grip olmus yatmis haberim yok" demesi de cabasi.

yaa İnsel hocam yemedi ya karavanını azcık yatmış ne olmuş yani ;D ;D ;D

güngör' Alıntı:
Levent güzel bir konu, servise bıraktığı karavanında çok ciddi hasar nedeniyle zarar gören arkadaşlarımızda var, izni olmadığından isim ve olay
detaylarını yazamıyorum.

isim ve mekan vermeden paylaşabilirsiniz

:smiley: Bana söylenenlerde şunlar ...içinde oturuyorsun mesela haliyle arka kapılar açık , gülümseyen bir surat geliyor ....

SElamınaleyküm.... slm.
Aaaaaa LAND bu LAND askerde ben çok kullandım bunları iyi bilirim :smiley:
cvp :eyi güzel , öylemi ... :smiley:

Cankurtarandan dönmüş bu dimi ?
cvp : evet kardeş...

E neden daha buyugunu almadın bu küçük kalınmaz bunda ..... **(kendisi sürekli Hymer kullanıyor ya biliyor o yüzden )
cvp : estagfurllah bana yetıyor kardesım

vs vs vs ... Terso yapınca ...haaa suratsız bu herıf konusulmaz bunla dıyorlar herhalde :smiley:)) tırıs modu .....

buralpdi' Alıntı:
arkadaşlar başımızdan geçen karavanımızla ilgili hikeye ve soruları anlatacağımız bir başlık olsun istedim ve ilk hikayeyi ben anlatıp ilk soruyuda ben soracağım

karavanımı aldım arkadaşın atölyesinin önüne çektim beraber basamağı halledeceğiz, biz ölçü alıp atölyeye giriyoruz çıkıyoruz, hesap kitap derken karavanın yanına bir geldim içeride biri oturuyor, girmiş içeri koltuğa gömülmüş ayak ayak üstüne atmış adam keyifte, kollarını açmış etrafına bakıyor ve kafasını sallayarak bana ''güzel yapmışsın beğendim'' vatandaş arkadaşımın dükkan komşusu bir iki merhabadan başka samimiyetimiz yok, bende şalter attı yüzüm düştü ama adamda tık yok, o halinden memnun keyfini sürdürüyor, o sinirle dijital voltmetreyide düşürüyorum kenar çerçevesi eziliyor, voltmetreyemi üzüleyim densizemi kızayım, içimden neden izin almadan aracın içine girdin belki içinde gizli saklı bir şey var diye sorayım diyorum fakat alacağım cevabdan eminim ''yemedik ya karavanını'' diyecek, kalp kırma diyorum susuyorum,
ertesi gün Bülent (soyman)beyle sohbet ediyoruz bu durumu anlatıyorum o da bana soruyu anlatıyor, Bülent beyin ustası ''ağbi demiş karavanını diyelimki tamirciye götürdün ve başından biraz ayrılmaz zorunda kaldın, geldinki usta karavana girmiş tuvaletinde büyük abdestini yapıyor'', sen hemen tepkiyi koyuyorsun ''napıyorsun kardeşim'' o da sana ''ağbi merak ettim''
ne yaparsın........
benim başıma gelen örnek vatandaşı düşününce olmayacak bir iş değil diye düşünüyorum ve sizlere de soruyorum ustayı tuvalette yakalayınca.....
siz olsanız ne yapardınız ?

;D ;D

Ne diyim, ....dumur..... ;D

salih 35' Alıntı:
İyi akşamlar ,güzel bir konuya değinmişiniz. Benim kendi fikrim sana yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma , ve eğitim şart diyorum....salih ve serkan güranç ...izmirden selamlar....

Eğitim belki verilebilir şartlar uygunsa veya olgunlaşırsa...

;D Ama DüŞüNeBiLmEyİ öğretemezsiniz ;D

aslanahmet' Alıntı:
Levent gerçekten güzel bir konu açmışsın.

Ben de bişey ekleyeyim.

Cumartesi gittiğim benzicide çalışan birisi de şöyle dedi;
"Abi deprem olursa bunun içinde ne güzel yatılır" :smiley: gülümsedim. Aklına ilk gelene bak :D

üffffffff........ ağır bi arızaymış bu ;D ;D

Levent abi güzel bir konu olmuş aslına bakarsan çokca anı var ama beni en çok rahatsız eden tanıdıklardan tabi gelen soru hin bir suratla;kardeş günlük kiraya veriyormusun ne demek istediğini tahmin edebiliyorsunuz,birde kardeş hiç siftah yaptınmı :mad:

Maalesef toplum yapımızdan kaynakalanan bu tür çirkin durumlarla karşılaşılıyor. Bir arkadaş da bana "senin çekme karavanı şuraya bırakta bir kaç gün içinde kalayım" gibi uygunsuz teklifte bulunmuştu :mad:

ankirali' Alıntı:
Maalesef toplum yapımızdan kaynakalanan bu tür çirkin durumlarla karşılaşılıyor. Bir arkadaş da bana "senin çekme karavanı şuraya bırakta bir kaç gün içinde kalayım" gibi uygunsuz teklifte bulunmuştu :mad:

Karavan aldığımızı duyan tanıdık tanımadık neredeyse herkes "yazın 2 hafta bize kiralarsınız, rahatça gezeriz" diyor...
Bunu söylediklerine suratlarına artık nasıl bakıyorsam, pişmiş kelle gibi sırıtırken bir an donuklaşıyorlar inceden...

evet çokça karşılaştığım tekliflerde biriside bu kiralama, hayır cevabını alınca'' niye ki parasını vereceğiz'' içimden maden para vereceksin git kirala diyorum ama................
uygunsuz teklif ve imalar, dokundurmalar da cabası, eşşeğin aklına zorla karpuz kabuğu düşürüyorlar ;D ;D ;D

buralpdi' Alıntı:
evet çokça karşılaştığım tekliflerde biriside bu kiralama, hayır cevabını alınca'' niye ki parasını vereceğiz'' içimden maden para vereceksin git kirala diyorum ama................
uygunsuz teklif ve imalar, dokundurmalar da cabası, eşşeğin aklına zorla karpuz kabuğu düşürüyorlar ;D ;D ;D

;) ;D

Karavan yaşamı ile ilgili her türlü ayrıntıyı düşünmüştüm de bu son durum gerçekten aklıma gelmemişti. ;D ;D ;D Ya çok iyi niyetliyim ya da eşimi çok seviyorum anlaşılan. :D Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek tam da bu olsa gerek. :D

O değil de, hanımlar "kocaların aklına düşebilecek karpuz kabuğu ihtimalini" düşünürse halimiz nic'olur, düşünmek lazım? :D

Burada yazarak kendi kuyumuzu kazıyoruz, gezilere tek başımıza çıkamayacağız haberimiz yok. :D

orsaalabanda' Alıntı:
O değil de, hanımlar "kocaların aklına düşebilecek karpuz kabuğu ihtimalini" düşünürse halimiz nic'olur, düşünmek lazım? :D

Allahtan gurup olarak geziyor ve resimleri yayınlıyoruz ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri