Goodyear Wrangler Cup Fırsat Gezisi (12 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Neriman-Mustafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,685
Ynt: Goodyear Wrangler Cup Fırsat Gezisi (12 Ekim 2008)

Tarık arkadaşımızı takrar tebrik ederiz.

100_4699.jpg

Etiketler

Neriman hanım giriş gelişme sonuç mükemmel fotoğraflanmış. Tekrar elinize sağlık.

Benim için büyük bir zevkti. Çok güzel ve eğlenceli bir gün oldu bende herkese teşekkür ederim.
Faruk abi geçmiş olsun, Bizim arabadaki problem de arazi şanzımanı gibi gözüküyor yarın belli olacak

gerçekten müthiş kareler yakalamışsınız neriman hanım teşekkürler .bende bu gezi sayesinde aracımın limitlerini ögrenmiş oldum, tek araç gittigimizde fazla riske girmemeye çalışıyordum . ama sagolsun tüm arkadaşlar yardımcı oldu beni konvoy sonunda bırakmadılar hep sondan bir veya iki önde gittim ,bende onlarda aracımın limitlerini bilmiyorduk .ama beni utandırmadı dayanışma ve arkadaşlık için herkese teşekkürler ilerki zamanlardaki gezilerde buluşmak dilegi ile

Konvoyun başı ve en sonu en çok sorumluluk isteyen yerlerdir. Tecrübe ile sabit. Bu konumdakiler aralarında sürekli telsiz irtibatı kurup konvoyu yönlendirirler. ;)

çok iyii yaaa, birde şu kıskanma duygularımdan (gruba katılamama) kendimi arındırabilsem ne iyi olacak, yakışır abilerimize

Neriman Abla gerçekten harika olmuş ya çok güzel kareler yakalamışsın..
İnşallah bir gün ben de katılırım gezilerinize böylece böreklerinden de tatma fırsatım olur :smiley:

Jeep34' Alıntı:
Geçmiş olsun Faruk'cum. Seni sudan çekmek için her ne kadar acele etsekte bayağı zorlanıldı. Üzüldüm. Diferansiyel havalandırma hortumundan su aldığını zannetmiyorum. Acaba aks keçesinden mi sızdı ?

Saol Uğur abi..aynen dediğin gibi aks keçesinden sızmış..

Neriman' Alıntı:
Benim için büyük bir zevkti. Çok güzel ve eğlenceli bir gün oldu bende herkese teşekkür ederim.
Faruk abi geçmiş olsun, Bizim arabadaki problem de arazi şanzımanı gibi gözüküyor yarın belli olacak

Saol Mustafa abi..sanada geçmiş olsun..Gerçekten çok güzel keyif aldım ve buna vesile olan sizlerede ayrıca teşekkür ederim..
bu arada bizim ZJ de neye uğradığını şaşırdı..çünki daha önce böyle hırpalanmamıştı ama anladığım kadarıyla benim gibi oda keyif aldı..

Tarık Gökbay bu hafta çifte sevinç yaşıyor Pazar gün ki dereceden sonra dün Tark'ın bir oğlu oldu.
Kendisini ve Gökbay ailesini tebrik ediyor, en küçük off road cu Mert'e sağlıklı, hayırlı ve mutlu bir ömür diliyorum.

Alper

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR