Gönül Ferahlığım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135

yugun

YÜCEL GÜNDÜZ
Yer
Ankara
Web
www.pirikamp.com
Arkadaşlar,

Mutluluğu güzel müzik ve kitaplarda buluyorum. Onu aradığım başka bir yerse yok.

Gerçek zenginlik bence bir gönül ferahlığı olmalı. Benim gönlüm rahat ve ferah. İnsanlara sırf kamp yapıyorlar diye arkadaşlığımı ve sevgimi sundum. Bazıları bunu yerlere atıp çiğnediler. Benim arkadaşlığımı kötüye kullanan da bir daha beni göremez ve kendisi için yapacağım güzelliklerden mahrum kalır arkadaşlar.

Artık kamplarımı yalnız başıma karavanımda kendim yapıyorum. Yaşadığım kötü dedikodu tecrübesinden sonra ben de yalnız ve bencil olmaya karar verdim. Demek ki Dünya'nın düzeni böyle. İnsanları seversen birileri de gelip seni çiğniyor. Yalnız olmak en iyi savunma gibi.

Ben güzel kamplar düzenlemiş biriyim ve gençliğimde topluluğumla mutluluğa ulaştım. Toplumla ilişkim bundan sonra minimum düzeyde...

Etiketler
Ne gerçek o***puların, Ne de gerçek pez**venklerin dedikodu yapan aşağılık herifler kadar iğrenç ve aşağılık olduğunu düşünmüyorum.
Mutluluğu o**puda arayan bir adama kızmam, Kampıma o***pu getirse yine kızmam. O***pu benim için bir insandır o da arkadaşlar...
Kamp yapan herkese dostum. Ama mesafem de bellidir. Kimsenin bana zarar vermeye çalışmaya hakkı yok. Buna kimse izin veremez zaten. İnsanları aptal yerine koyan, Kendini akıllı sanan denyolar.
Bana dedikodunuzla da, iftiranızla da hiçbir halt yapamadınız.
Şerefsiz ve aşağılıksınız.

Evimdeyim, Hiç dinlemekten sıkılmayacağım şarkı, Noting Else Matters'i dinliyorum. Ihlamurumu yudumluyorum. Benim için mutluluk bu!

Ne Avrupa'ya gitmem gerekiyor ne Afrika'ya... İstediğim şeyler benim ayağıma geliyor zaten. Bir arayışa hatta bir kaçışa ne lüzum var?
Kültürümü arttırmak için istersem birazcık gezerim. Ama ben öyle her sene Avrupa'ya falan gidecek ne sağlığım var ne param...
İlle de bunu istememiz gerekiyormuş gibi bunu dayatan insanları hiç anlamadım.

Kardeşim adam Orman kampına çadırı kurmuş yılın altı ayı cennetin Türkiye şubesinin içinde yaşıyor. Bu adam kampçı değil mi? Neyin kafasında ve neyin derdindesiniz? Sadece kendi yapabildiğiniz şeyleri övmeyin. İnsanlar çok değişik hayatlar yaşayabiliyorlar... Kimse sizin gibi yaşamak, anlamak veya olmak zorunda değil.

Arkadaşlar,

Özgür hayatımı dilediğim gibi yaşama hakkı tamamamen bana ait bir hak. Bana bununla iftira eden aşağılık herifler de hiçbir halt yapamadı. Kendilerini her gördüğüm kimseye anlatıyorum. Rezil rüsva olsunlar.

Arkadaşlar hayat akıp gidiyor işte... Şerefsizle haysiyetsizle uğraşmaya değmez. Kimse zulm ile abad olamaz. Mutlaka onlar da bulacak bir belasını...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR