Gömeç'den Nallıhan'a Değişik Yollar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan züğürt gezençi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,266
Ynt: Gömeç'den Nallıhan'a Değişik Yollar

sn. "züğürt gezençi" nin paylaşımı için teşekkürler.
Çoktandır geçmediğim bir çok yerin güncel görüntüleri eskinin ne denli değişim gösterdiğini gözler önüne seriyor.
Yıllar öncesinin bakımsız toz toprak kasabaları, köyleri o yılların şehirleri ile adeta yarışır bir gelişim sergiliyorlar.
Gölyazı, Zeytinli, Mudurnu ve hatta Beypazarı.
Hele Beypazarı !...Safranbolu' nun tekelinde olan ilçe turizmini nasıl da yaydı bütün ülkeye..
Belediye başkanının yöre halkına ve esnafına "turiste nasıl davranılacağını" dükkan dükkan, ev ev gezerek anlattığı o yıllar...
Bakın meyvasını yiyorlar bu gün..Hem Beypazarı hem de gelişime duyarlı diğer beldeler ve hatta köyler.

O günler fazlaca otantikti :D, Şimdi her yer daha güvenli ve geziler için harika yerler.

Sami bey,
Ne demişler "Kuzu Kurdun Yol Fordun". Gezin bakalım önümüzde iyi havalar ile dopdolu bir yaz geliyor nasıl olsa.Dağ bayır tüm güzellikler sizi bekliyor yeniden. :smiley:

Rüzgar

Etiketler

Sami bey paylaşım için çok teşekkürler. Ankarada olupta henüz nallıhanı görmemiş olmak :mad: en kısa sürede gideceğim inşallah. Nallıhan hakkında daha detaylı bilgi verebilirmisinz.
Gelecektede mutlu geziler dileğimle.

Hüseyin bey(aliço),Cavid Hocam.Yeşim hanım,Bülent bey ve Şeref bey beğenileriniz için asıl ben teşekkür ederim.Biryerlerde görüşebilmek dileğiyle. :smiley:

Süreyya dostum çift araç zorunluluktan oldu.4 buçuk kişi olunca çevre gezilerinde motorsiklet kafi gelmedi.Aslında ikinci aracı karavanın arkasına bağlayıp çekmeyi bile düşündük. ;D ;D Görüşmek dileğiyle.

Bülent bey(Mayıstosböce),Kenan bey,Mustafa Kemal bey(Canoş),adaşım Sami bey(Derindeniz 1)beğenileriniz ve iyi dilekleriniz için ben teşekkür ederim.Görüşebilmek dileğiyle.

Yücel bey Oralar Şubatta da mutlaka güzeldir.Bahsettiğim köprü Gemlik -Bursa yolundan sağa sapınca 3-4 km.sonraydı.Daha Kurşunlu'ya çok vardı.Yoğun trafik öyle yormuştu ki arabaları park edecek yer de olmayınca,Trilye yoluna çıktıktan sonra yürüyerek Mudanya'yı dolaşmayı göze alamadık.Çocukların izinleri bittiğinden de Gömeç'e dönmek zorunda kaldık.Senin önerdiğin güzergahı Karabiga'dan başlayarak Bandırma Erdek üzerinden tamamlamak gezi planlarımın (hayallerimin) biryerlerinde yazılı. ;D Görüşebilmek dileğiyle.

Ülker hanım,Yavuz bey iyi dilekleriniz için ben teşekkür ederim.

Yusuf,Hakan ve Metin bey beğenileriniz ve iyi dilekleriniz için ben teşekkür ederim.

Hüseyin ağabey (Rüzgar) fotoromanımı beğendiğiniz için asıl ben teşekkür ederim. ;D Görüşebilmek dileğiyle.

Sami abi kusura bakma yazını ancak inceleyebildim. Ama sen yazıyı yazmak için 4 ya beklediysen benim 3 günlük gecikmem problem olmaz değil mi? ;D ;D ;D
Sizin rotanızdaki yörelere ben çok yabancıyım. Bu nedenle her satır yazı, her kare resim benim için çok ilginç ve önemli. Bu yazılar benim gelecekteki rotalarımı belirleyecek olan referanslardır. Emeğiniz için teşekkürler...
:smiley: :smiley: :smiley:

sami bey,iş gereği defalarca gittigim kasabaları görmediğimi gördüm.karavanımı bitirince doyasıya dolaşacağım.
paylaşım için teşekkürler.

İlhan bey (Berkcantp)
Ercan bey (Gezgör)
Haşmet bey (Drares)
Rifat bey (rtulun) beğeni ve iyi dilekleriniz için ben teşekkür ederim.
Ercan bey zaten yollarda da,sizler de karavanları tamamlayıp yollara düşün de karşılaşalım artık. :D

Çok güzel fotograflar. Paylaşım için teşekkürler. Doğal ve tarihi değerlerimizi bir arada görmek çok güzeldi . Emeğinize sağlık.

nallıhan deyince mustafa bektaşı anmadan olmaz.her karışında katkısı olan mustafa beye özverili çalışmalarından dolayı tebrikler ve teşekkürler.

SANY0235.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,763
Kayıtlı Üye Sayımız
166,579
Kaydolan Son Üyemiz
Esra elçin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR