Gömeç'den Nallıhan'a Değişik Yollar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan züğürt gezençi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,256
Ynt: Gömeç'den Nallıhan'a Değişik Yollar

Devam,

73  Zeytinbağı.jpg

74 Zeytinbağı.jpg

75 Zeytinbağı.jpg

Etiketler

Sami Bey, fotoğrafları düzenlemeniz iyi ki ocak ayını bulmuş. Ankara nın kasvetli kışında içimizi aydınllattınız.

Hemen tümünde çeşitli anılarım olan yurdumun çok güzel bu köşelerini, bir kez daha sizin fotoğraflarınız aracılığı ile görmek neleri çağrıştırdı bilemezsiniz :smiley:; paylaşım için sağolun Sami Bey.

Cavid Sezen

Sami bey, güzel bir gezi yapmışsınız. Bizlerle paylaştığınız için teşeklkür ederiz :smiley:

Sami bey, gezi anılarınızı bu zamana saklamanız gerçekten iyi olmuş. Okurken vede fotografları izlerken bir anda kendimi yazın sıcaklığında sandım. Çok güzel bir tatili gerçekleştirmişsiniz ve bizimle paylaştığınız içinde teşekkürler.

Sevgili arkadaşım gezi yazın biraz geç oldu ama çok güzel olmuş. Maşallah kod adın Züğürt Gezençi ama gezileri çift araçla yapıyorsun allah daha çok versin. Yakın zamanda görüşmek dileğimle..

Bende yapmak istiyorum duygusu ile hepsini okudum çok güzeldi.Tebrikler

Gezi izlenimlerinizi ve fotoğraflarınızı ilgiyle izledim. Çok teşekkürler.

Sami Bey, ne mutlu size, üç nesil birden geziyorsunuz.

Tekeriniz hep güzel günlerde dönsün.

İzmir'den selamlar, sevgiler. Adaşınız.

Of, Sami Abi
Ağustos'tan beri hasret kaldığım Bursa'nın bu güzel fotoğrafları şimdi konulur mu hiç? :smiley:
Gerçekten çok güzel fotoğraflar ama bu yerlere baktıkça daha bir özledim oraları şimdi.
Gel şubat geel!

Not: Gemlik-Mudanya yolu için geçmiş olsun gerçekten dar ve bozuktu yazın, Bahsettiğiniz köprü Altıntaş köyündeki köprü mü? Gerçekten zor bir yer orasıysa, İkinci bir köprü de Kurşunlu'ya gelirken eski askeri hara civarında var. Bu geziyi yazın yapıyorsanız biz de Mudanya'dayızdır. Keşke uğrasaydınız bize de, Haberimiz olsaydı Trilye'ye yanınıza da gelirdik.
Not2 Sanırım Eşkel'den sonra Güney'e İzmir anayola tekrar döndünüz, Eşkel, Eğerce Ayazma sahillerini görmediniz. Oysa Ayazma'dan sahilden devam ederek Karacabey'e çıkarak buralardaki pek çok şeyi de görebilirdiniz. Burada Marmara'da görmeyi hayal etmeyeceğiniz bir sahil ve kum var. Ama denizi genelde dalgalı ve son yıllarda pek iyi değil. Ama uçsuz bucaksız kumsallar var. Çöl gibi. Bir daha geçerseniz aklınızda olsun. Yolun bozuk kesimleri vardır ama buna değer güzellikler var, Hatta karacabey'e dönmeden nehri geçince sağa dönüp 15 km daha kuzey'e giderek ıhlamur ormanlarını, ayı barınağını ve Bayramdere, Yeniköy'ü Boğaz'ı görebilir, gezinizi daha da uzatabilirdiniz. Yeniköy'den Bandırmaya'da sahilden dağ yolu var geçilir ama yolun son geçtiğimiz durumuyla kesinlikle çok kötü, ürkütücü ve her an her şey olabilir, insansız, tam macera yoluydu. Büyük alkovenli karavanlar için biraz zor, Daha hafif kamp araçları daha rahat geçer. Ama çok zorlu bir yoldu, Zaman zaman iki tekerlek izine kadar düşüyordu. Umarım yapılmıştır ama hiç sanmıyorum.

Sami Bey,

Çok güzel bir gezi.. İçimizi ısıtan, sımsıcak fotoğraflar..
Paylaşımınız ve anılarımızı canlandırdığınız için teşekkürler..
Daha nice sağlıklı, huzurlu geziler dileğiyle..

Ülker&Yavuz

Sami bey geziniz çok güzel geçmiş ,tarih ve doğal güzellikleri ile zengin anadolu yerleşim yerleri hep ilgimi çekmiştir.Beni ayrı bir etkiledi .Paylaşımınız için teşekkürler ve nice mutlu geziler.SEVGİ ve SAYGILAR

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR