yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Ynt: Gölmarmara Akpınar Gezisi (Çelebi Test)
Test sonucunda düşüncelerim:
1-Şu anda henüz 500 kg'ın altında olmamıza ragmen karavanı arkamızda hissediyoruz. Hızlandığımız noktalarda güzel aksak da arabayı zorlamadan (Aşırı devir çevirmeden) 90'la ve üstüyle sürekli gitmek bu araçla mümkün değil. Şu anki ağırlıkla 80km optimal hız. Daha güçlü turbodizel çekiciyle daha iyi olabilir. Normal düz yolda ve hafif yokuş aşağı ancak 5, Normalde ve hafif rampalarda 4, Bir rampada 3'e düştüm. Bu yolculukta daha sert bir rampa yoktu. Ama benim arabamın vites oranları biraz uzun, LPG nedeniyle performans düşümü var. bunları da gözönünde bulundurursak performansın yeterli olduğunu söyleyebilirim. Zaten normalde de çok sürat yapan birisi değilim.
2-Karavanın süspansiyonu güzel, bozuk yollardan geçtik,
3-Frenler iyiydi.
4-Camlara daha sağlam geçici çare bulunmalı.
5-Daha düzeltilmeyen kılavuz teker birkaç noktada çarptı yine.
6-Onu yapmak için verdiğimiz emeklere ve çekilen sıkıntılara değecek galiba...
7-Karavanla trafikte dolaşmak yanısıra bir yere gitmek de çok güzelmiş.
8-Harika bir gündü.
Test sonucunda düşüncelerim:
1-Şu anda henüz 500 kg'ın altında olmamıza ragmen karavanı arkamızda hissediyoruz. Hızlandığımız noktalarda güzel aksak da arabayı zorlamadan (Aşırı devir çevirmeden) 90'la ve üstüyle sürekli gitmek bu araçla mümkün değil. Şu anki ağırlıkla 80km optimal hız. Daha güçlü turbodizel çekiciyle daha iyi olabilir. Normal düz yolda ve hafif yokuş aşağı ancak 5, Normalde ve hafif rampalarda 4, Bir rampada 3'e düştüm. Bu yolculukta daha sert bir rampa yoktu. Ama benim arabamın vites oranları biraz uzun, LPG nedeniyle performans düşümü var. bunları da gözönünde bulundurursak performansın yeterli olduğunu söyleyebilirim. Zaten normalde de çok sürat yapan birisi değilim.
2-Karavanın süspansiyonu güzel, bozuk yollardan geçtik,
3-Frenler iyiydi.
4-Camlara daha sağlam geçici çare bulunmalı.
5-Daha düzeltilmeyen kılavuz teker birkaç noktada çarptı yine.
6-Onu yapmak için verdiğimiz emeklere ve çekilen sıkıntılara değecek galiba...
7-Karavanla trafikte dolaşmak yanısıra bir yere gitmek de çok güzelmiş.
8-Harika bir gündü.