Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan keyifadami Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 167
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,539
Ynt: Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010)

derya beyin defender harikaydı, inanılmaz güzel giden ve calışan bir aractı,hayranlıkla izledim

Etiketler

Derya Bey bence gezinin en güzel fotoğrafını yine sizin DCPU vermiş, maşallah diyelim :smiley:

[attachment=1]

2010-04-04_belgrad_gezisi_412.jpg

teşekkürler sevtap hanım,hakikaten bu fotoğrafta bataklıktan avına fırlayan timsah gibi çıkmış.

evet arkadaşlar harika bir pazar daha geride kaldı.katılan herkese ayrı ayrı teşekkürler..resimler ve atışmalar biraz daha çoğaldıktan sonra videoları göndermeye başlayacağım...

Derya abi rica ederim beni def cekmedi ha dogru cekti ama def onden unumorga bagliydi abicim yoksa nerdee kendi gidemiyor. benı nasil ceksin sende ilk resim olarak paylaştinya
Bu arada hüseyin abi hafif bir gezi beklediginden at lerle gelmiş çoluk çoçuk dip not olarak söyliyim.

ben dıyorum bu lr ciler klavye basina oturunca piscopata bagliyolar olmazki bu kadar
melek gibi adam bak sen şimdi yazdiklarina
bu arada hüseyin abinin bütün resimler biz çaliyoruz sadece emegine saglik gerçekden özenerek cekmiş. ben tekrardan teşekkur ediyorum.

Mücahit senin arabayı hafifletmemiz lazım yoksa fizik kuralı batman kaçınılmaz abi ;D ;D ;D

Batmasinda sikinti yok nasilsa çikiyor. :smiley:
Naci abide supurerek yol actigim bir yer var o resimleri gorunce nasil oldugunu anlicaksiniz.
Tabi koyarsa resimleri
Ama bu sefer video kaydimiz var canlarim benim

Naci Abi sana gene akıntı Çağnozu demiştir kesin ;D

mahmut cum bizdeki fotolar bu kadar, bunlarda hüseyinden çalınma. sendeki fotoğrafları bekliyoruz. atışma dedidiğin bitmez arkadaşım işin keyfi bu. :D :D

Bu hafta sonu ankaradayız ama 15 gün sonra hala batıcak çamur kalırmı Derya Abi belgrad da?

noldu batcanmii
adam en azindan gececek çamur kalirmi der be bu kadar baştanda teslim olunmazki

yok naci abi bana birsey demez begendi araci
gerçi begendim demedi ama hal ve hareketlerınden anladim şimdi burda gelip kotulerse tam olacak
kesin alir bir capon

deryaderin' Alıntı:
mahmut cum bizdeki fotolar bu kadar, bunlarda hüseyinden çalınma. sendeki fotoğrafları bekliyoruz. atışma dedidiğin bitmez arkadaşım işin keyfi bu. :D :D
abi bende atışmanın daha alevlenmesini bekliyorum.tabi video çok olunca yüklemeside zaman alıyor fırsat buldukça yükleyeceğim..

RedlinE' Alıntı:
noldu batcanmii
adam en azindan gececek çamur kalirmi der be bu kadar baştanda teslim olunmazki

yok naci abi bana birsey demez begendi araci
gerçi begendim demedi ama hal ve hareketlerınden anladim şimdi burda gelip kotulerse tam olacak
kesin alir bir capon

hahahahaha Naci abi nerdesinnn ;D beğendim demedi ama hal ve hareketlerinden anladım nasıl bir sözdür ya ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri