Ynt: Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010)
oo nedir o tarlada 2,5 cm camurda batan araç bilin bakalim ne
ben kaçar akşama devam ederim.
diger lr ci arkadaşin fotolarida var hüseyin abi kendi aracini cekememiş hiç ahh diger lr araç için neler yazarim varya
girerim....
girerim...
modundaydi
ama arkadaş çok temiz yuzlu cana yakin bir arkadaşdi pek kaynaşamazsakda alinir falan yanliş anlar sakalaşmayi diye susuyorum.
gerçi nasil almiş o aracida anlamadimki.
ha birde naci abinin sitiliyle giden nissan var. adam direksiyona geçti çekme derdi bitti.
sonra çok sakin gidiyosun diye şutu yedi araç batti
Sonra ne oldu biliyomusunuz geldi benim araça bir baktim yuzune vay anasini yaa bosuna ugrasiyoruz tenekelerle diyodu içinden ama bana çaktirmiyor tabi.
cukura geldi bagla dedim abi ortayi tak aç kilitleri tak tak e hadi yuru
nasil yani bu kadarmi
ohh be abicim kandirmişlar seni bunca sene arazi seyi diye dicektim adam 2.10 nereye diyosun.
gerci tamponumu çatlatti ama alişmamişki araç kullanmaya hep teneke hep teneke napsin adam.
soz verdi resimleri adil olarak koycakmiş bakalim artik.
ya bu arada birşey dikkatimi çekti. bu lr ci arkadaşlar çok iyi arkadaşlar ama kardeşim araca binince yada teneke muhabbeti açilinca bir acayip oluyolar anlamiyorum halla halla
Akşama gorusuruz.
oo nedir o tarlada 2,5 cm camurda batan araç bilin bakalim ne
ben kaçar akşama devam ederim.
diger lr ci arkadaşin fotolarida var hüseyin abi kendi aracini cekememiş hiç ahh diger lr araç için neler yazarim varya
girerim....
girerim...
modundaydi
ama arkadaş çok temiz yuzlu cana yakin bir arkadaşdi pek kaynaşamazsakda alinir falan yanliş anlar sakalaşmayi diye susuyorum.
gerçi nasil almiş o aracida anlamadimki.
ha birde naci abinin sitiliyle giden nissan var. adam direksiyona geçti çekme derdi bitti.
sonra çok sakin gidiyosun diye şutu yedi araç batti
Sonra ne oldu biliyomusunuz geldi benim araça bir baktim yuzune vay anasini yaa bosuna ugrasiyoruz tenekelerle diyodu içinden ama bana çaktirmiyor tabi.
cukura geldi bagla dedim abi ortayi tak aç kilitleri tak tak e hadi yuru
nasil yani bu kadarmi
ohh be abicim kandirmişlar seni bunca sene arazi seyi diye dicektim adam 2.10 nereye diyosun.
gerci tamponumu çatlatti ama alişmamişki araç kullanmaya hep teneke hep teneke napsin adam.
soz verdi resimleri adil olarak koycakmiş bakalim artik.
ya bu arada birşey dikkatimi çekti. bu lr ci arkadaşlar çok iyi arkadaşlar ama kardeşim araca binince yada teneke muhabbeti açilinca bir acayip oluyolar anlamiyorum halla halla
Akşama gorusuruz.