Ynt: Gittim Gördüm Geldim...
Elinize saglik biraz gec olmakla birlikte ilk gordugumde yazinizi bir solukta okuduk esimle. Yazinizda bassettiginiz kulturel olgular sanirim sizin gibi insanlar arttikca degisecektir. Cunku bildiginiz uzre orta yas ve uzeri emekli insanlarin evlerine kapanip olumu bekledikleri bir ulkede yasiyoruz. omurlerinin son 20-30 yilini ki bu hic az bir zaman degil, ha oldum ha olecem, disari ciksam ne yapiyim, gormesemde olur diyerek geciren bir millet olarak sizin gibi abilerimizin sayisi arttikca kultur de karavancilikta degisecektir. Ben egitimim icin Ingiltere`de yasiyorum bir suredir ve burdaki insanlari gordukce sok oluyorum. 95 yasinda kadinlar klubune caya giden teyze bir tarafta, 89 yasinda pilotluk ehliyeti icin ucak kullanmayi ogrenen amca oteki tarafta ve bunun gibi nice ornekler gordum. Birde benim anneannemi, babaannemi dusunuyorum onlardan yasca genc olmalarina ragmen evde cikamiyorlar. Hastaliklar bir taraftan, dedigim gibi ne yapayim bu yastan sonracilik oteki taraftan. Tabii butun bunlarin sizinde bildiginiz gibi bir cok nedeni var, basta ekonomik olmak uzre. Hepimiz stressli hayatlar yasiyoruz. Ve sanirim erken yaslaniyoruz.