yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Uzun süredir takipteyim ancak bu illerde çadırla kamp yapılacak yerler yeterince yok veya ben ulaşamadım. Karadeniz'in bu en doğu ucu konusunda kamping önerileri varsa alabilir miyiz. Teşekkürler.
Trabzon'da çadır için en iyi yer Maçka yolunda birkaç tane kamping varTrabzon'da Sümelas Kamp'ı Kamp yerleri sitesinden öğrenebildik. Değişik önerileri bekliyorum.
Ayrıca Trabzon'a girerken Akçaabat'a gelmeden sol tarafta deniz kenarında birkaç tane kamping varTrabzon'da çadır i
Trabzon'da çadır için en iyi yer Maçka yolunda birkaç tane kamping var
Rize'de Ayder yaylasında kamping var
Ordu'da Efirli'de çok sayıda deniz kenarında kamping var
Ordu ve Giresun yakın olduğuAyrıca Trabzon'a girerken Akçaabat'a gelmeden sol tarafta deniz kenarında birkaç tane kamping var
Ordu ve Giresun yakın olduğu için Efirli'de kampingde kalıp ikisini de gezebilirsinizAyrıca Trabzon'a girerken Akçaabat'a gelmeden sol tarafta deniz kenarında birkaç tane kamping var
Bİr de Artvin Borçka Karagöl de çadır kampı yapabilirsinizOrdu ve Giresun yakın olduğu
Ordu ve Giresun yakın olduğu için Efirli'de kampingde kalıp ikisini de gezebilirsiniz
Rize'de Ayder yaylasında çadır kampında kalmıştım,
Samsunda da Atakum da kamping varB
Bİr de Artvin Borçka Karagöl de çadır kampı yapabilirsiniz
Trabzon maçka - Pala dayının yeri 150 ₺Uzun süredir takipteyim ancak bu illerde çadırla kamp yapılacak yerler yeterince yok veya ben ulaşamadım. Karadeniz'in bu en doğu ucu konusunda kamping önerileri varsa alabilir miyiz. Teşekkürler.
Teşekkürler.Trabzon maçka - Pala dayının yeri 150 ₺
Ordu- Çınarsuyu mesire ve kamp alanı 120₺
Ordu Gülyalı- kano park 100₺
Samsun- terme miliç karavan parkı 95₺
Samsun- karavan kamping güncel fiyatı bilmiyorum kışın kamp yaptık
İlave: perşembe fatsa taraflarında birçok karavan kamp alanı olduğu söylendi fakat gidip kaldıklarımız bunlar memnun da kaldık. Eksiklikler olsa da…