Gideros Koyu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,287
Ynt: Gideros Koyu

balum' Alıntı:
Bir başka adıda hamsilos koyu...sinopa girmeden sola ayrılmanız gerekiyor...istanbuldan giderken cide sonrası ineboluya kadar çok sabır gerektiren tehlikeli virajları olan 60-70 km civarı ama 2 saatten fazla süren zaman zaman muhteşem manzaralar sunan bir yoldan gidiliyor.
erdem bey, yanlış hatırlama var sanırım. hamsilos sinop'ta, gideros ise kastamonu cide'de bulunuyor.

Etiketler

Merhabalar öncelikle!...

Bende Cide'liyim. ugün bir konuyu araştırırken Giderosla ilgili bu forumunuz gördüm. Size birde gün batımındaki halini göndereyim dedim.
Çarpan balığını Gideros'ta yemenizi.
Bir zamanlar korsan gemilerinden kaçan ticaret gemileri Gideros'a saklanarak ortasında bulunan demir kazığa bağlanırlarmış. Her haliyle güzelbir yerdir. :D

gideros.jpg

Gideros'ta gün batımını göremedim ama muhteşem bir manzara olacağını tahmin ediyorum :smiley: Ekim yada Kasım ayında bir fotoğraf gezisi düşünüyoruz o taraflara doğru. Çarpan balığının da tadına bakarız :smiley:

Cide gerçekten fotoğrafcılık açısından doyurucu konulara sahip. Bir de Dağlı Kuylucu' nuda tavsiye ederim.
Not: Cide' nin deniz mevsimi bir aydır o da Ağustostur.

Burayı aklımın bir köşesine yazıyorum. Zaten valla konvoyu da var aynı köşede...

Çadırını ve fotoğraf makineni kapıp koşacaksın böyle yerlere :smiley: Çok güzel bir yermiş, aklıma yazdım. Teşekkürler.

Gittim gördüm. Çok güzel. Ama sıcak ortamda balık yemeyi umduğumuz evlerin çardakları, çok muhtemelen belediye tarafından yıkılmıştı. balık yiyemeden gittik. :mad:

sinop amasra sahil yolu üzerinde bende görmüştüm bu koyu süper bir yer.

tatil için program yapanlara duyurulur mutlaka görün derim.amasra-sinop arası asvalt ama dar bişr okadarda zevkli bence herkezin o yoldan en az 1 kez geçmesi gerekir..

teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR