Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,149

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

selamlar herkese istanbul k.çekmeceden ömer çelik.artık bu siteyı takıp ederek sızlerle butun spor dallarında kı organızasyonlara katılmak için burdayım.hayatın monotonlugunu dogayla unutmak için ...saygılar

Etiketler

Merhaba arkadaşlar. Bülent ŞEN ben.Antalyada yaşıyorum.Isıtma soğutma klima sektöründeyim.Uzun zamandır site forumlarını takip ediyorum. 2008 L200 A/T ile aranızdayım.Tüm site sakinlerine selam gönderiyorum.

Selam

Fatih ben arkadaslar
forumun icerigi ve amaci cok guzel olmus
kuruculara tesekkurler,hayirli olsun
İmkanlarım dolayisi ile guzel memleketimizi fazla gezemiyorum
fakat zaman ve imkanlar elvverdiği sürece doğanı bütün güzelliklerinden faydalanmaya ve yaşamaya çalışıyorum
bol paylasimli iyi forumlar dilerim
tekrar hayirli olsun ha bu arada denzililiyim ve herkese denizliden segiler saygılar

Merhaba arkadaşlar ben Ali Yıldız. İstanbul'da üniversite öğrencisiyim,siteye yeni üye oldum açıkçası doğa ile ilişkim malesef yeni başladı ama sitenin bu kadar kapsamlı ve özenli içeriği sayesinde bu eksiğimi hızlıca kapatıcağımı düşünüyorum.herkese selamımı gönderiyorum yeni bir üye olarak :smiley:

selamlar benim adım MURAT İSTANBULLUYUM NAVARA 2009 4X2 LE ARAÇ SAHİBİYİM DOĞAYI ÇOK SEVİYORUM saygılar

merhaba arkadaşlar

kısa bir süre önce 93 model gc zj sahibi oldum,yaş 34,gıda sektöründe çalışıuorum.
sitedeki iletişime hayran kaldım.emek veren herkese teşekkürler.

Herkese selam aramıza yeni katılan arkadaşlarada hoş geldiniz demek isterim.
dikkatimi çeken Bayan arkadaşların yaş takıntısı vardır da , anlaşılan erkek arkadaşların daha çok takıntısı var
arkadaşlar yaşlarını yazmamışlar, abi mi diyecezzz, kardeş mi diyecezz yoksa ardaşım mı diyecezzzzz, gerçi hepsi arkadaşımız sayılırdaaa,
genede konuştuğumuz kişinin yaşını bilmekle hitap şeklimiz daha rahat olur kanısındayım, herkese bol gezintili günlerrrr ve tabiki paylaşımlar

Slm lar herkese.

Sami Özkan ben. 44 yaşındayım. Hökümat memuruyum ;D ;D ;D ;D

Geçen sene üye oldum.kendimi tanıtıp tanıtmadığım hatırlamıyorum..

Çekme Karavan ve chooper motor sahibiyim. ama karavan motoru unutturdu :D ;D

cst.sami' Alıntı:
Slm lar herkese.

Sami Özkan ben. 44 yaşındayım. Hökümat memuruyum ;D ;D ;D ;D

Geçen sene üye oldum.kendimi tanıtıp tanıtmadığım hatırlamıyorum..

Çekme Karavan ve chooper motor sahibiyim. ama karavan motoru unutturdu :D ;D

Aramiza hoşgeldiniz

Hökümatmııı yoksa dövletmiii hökümatlar değişir dövlet bakiii

tüm site sakinlerine selamlar..bende bir yılı aşkın süre önce üye oldum siteyi sıklıkla takip ediyorum adım hasan özdemir.memurum. fırsat buldukça aktif olarak ta özellikle off road bölümünü atkip ediyorum.yapılan aktivitelere katlımak için can atıyorum. tüm gezenbilircilere şimdilik iyi akşamlarr.

murat bey iyi akşamlar.Araba için ilgilendiğiniz için tşk etmek istedim size yazdım ama beceremedim bir türlü göndermeyi.Sağolsun Hakan beyle konuştuk oraya gelmeden hallettim.Bu sefer inş bu yazdığımı gönderirim acemi olunca :D teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri