Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,259,044

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

selam arkadaşlar ben gaziantep den cengiz özdoğan doğa ve ofroad tutukunuyum ilk defa ofroad yapacağım jeep grand chroke 5.9 zj aldım gerekli tadilatlara başladım en 3 güne araç hazır hafta sonu başlamayı ümit ediyorum herkese selamlar araçta yapmam gerekenler ile ilgili extra fikirleri olan arkadaşların tercübelerindende faydalanmak isterim.

Etiketler

adigecengiz' Alıntı:
selam arkadaşlar ben gaziantep den cengiz özdoğan doğa ve ofroad tutukunuyum ilk defa ofroad yapacağım jeep grand chroke 5.9 zj aldım gerekli tadilatlara başladım en 3 güne araç hazır hafta sonu başlamayı ümit ediyorum herkese selamlar araçta yapmam gerekenler ile ilgili extra fikirleri olan arkadaşların tercübelerindende faydalanmak isterim.

Aracta neler yaptıgınızı yazarsanız fikir vermek kolay olur

Merhaba, ben Gürcan,
Konya'dan katılıyorum,
nezih, seviyeli ve paylaşımcı ortamın oluşmasına katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum..

Gaziantep`li Cengiz arkadasima ve yeni arkadaslara hos geldiniz diyorum.
Cengiz arkadasim bende Gaziantep dogumluyum ancak ancak 15 yildir oralara gelemiyorum off road pek yapmadim ama zor yol toprak yollara da bicok kez bulundum ve en iyi arabami bile en kötü yollara vurmaktan cekinmedim.
araban hayirli olsun.darisi benim basima ama bu gibi arabalarla büyük sahirlerde yasamak zor ikinci arabada külfetli oluyor.
Ben IStanbul izmit yalova ücgeninde yasiyorum.eger Gaziantep`e gleirsem seninle tanismak ve zor yollarini ögrenmek isterim.

Slm ben savaş yeni üye oldum. TPAO da çalışıyorum. Grand cherokee meraklısıyım. Sizlerin tüm motor ve yıl tavsiyelerini bekliyorum....

Merhaba ben serdar erkişi, 18 yaşındayım , doğa sporlarına meraklı olduğum için bu siteye üye oldum ,abim Ertan Erkişi , babam Mustafa Erkişi bu sitenin üyesilerdir bende kendim üye oldum. 1994 model TOYOTA HİLUX' ümüz var , avcılık , treking vs. ilgileniyorum.. saygılarımla...

xXx-HİLUX-xXx' Alıntı:
Merhaba ben serdar erkişi, 18 yaşındayım , doğa sporlarına meraklı olduğum için bu siteye üye oldum ,abim Ertan Erkişi , babam Mustafa Erkişi bu sitenin üyesilerdir bende kendim üye oldum. 1994 model TOYOTA HİLUX' ümüz var , avcılık , treking vs. ilgileniyorum.. saygılarımla...
Serdar,siteye hoş geldin abicim. :smiley:
Artık babanın co pilotu sensin,abin askerden gelene kadar. ;)

fissek' Alıntı:
Serdar,siteye hoş geldin abicim. :smiley:
Artık babanın co pilotu sensin,abin askerden gelene kadar. ;)
Teşekkurler recep abi , aynen öyle , ama geldikten sonra da kaptırmam koltuğu.. :D aslında gözüm pilotlukta... ;D

Merhaba, ben geldim :smiley: Zor oldu ama sonunda başardım :smiley:)) 42 yaşımdan sonra hep ertelediğim hayalime biraz daha yaklaşmış olmanın keyfini yaşıyorum. Dostçakalın...

Öncelikle S.A herkese isim vermeme gerek yok sanırım. Otomotivle,pc yazılımı(delphi) ,çizim programlarıyla(autocad,solidworks,catia) ilgileniyorum, özellikle elektrikli araçlarla ilgileniyorum ve bu konuda yardım ederseniz sevinirim (resim,video ve döküman vs) gibi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri