Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,258,901

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

rechargeable' Alıntı:
kimler katılmış hiç bakmıyorum. ama bu sayfadan mesaj gelmemesini de sağlayamıyorum.
bu hoşgeldin mesajını moderatörümüz otomatik mesaj yapsa da arkadaşlar yorulmasa artık.

Cem bey merhaba;
Bir konu hk.da size mesaj gelmesini istemiyorsanız ;
Kendi profilinize gidin, kimlik bilgilerini değiştir seçeneği altındaki Haberdar edilme seçeneğini tıklayın
ve haber verimesini istediğiniz konular orada görüntülenmektedir..
Bir konu hk. da haberdar edilmek istemiyorsanız eğer o başlığın sonundaki kutucuğu işaretleyip en alttaki iptal et seçeneğini
tıklayınız..Bu sayede o konu hk. da veya o konuya yazılan bir msj. sonrasında size '' Takip ettiğiniz konuya bir msj yazıldı '' gibi bir
haber verilmeyecektir.
Sevgilerimle..

Etiketler

Çok teşekkür ederim kitabı mutlaka edineceğim.
Aramıza hoş geldiniz.

ahmet demircan' Alıntı:
Canlioglu arkadasim döndügüne sevindik.doga ve Mevlana ruhu ile beslenen arkadaslara bu sitede ve bu evrende cok ihtiyac var.

Ben bu sitenin yenisiyim. Arkadasim eger Mevlana ilgini cekiyorsa Elif Safak`in ´´ask´´kitabini okumadiysan tavsiye ederim.

“Dile kulaktan başka talip yoktur.”
“Aynı dili konuşmak dostluğa vesiledir. Aynı dili konuşmayınca nasıl arkadaş olunur?”
“Dostundan ayrılan ne kadar konuşsa da dilsizdir.”

MESNEVI`den

Merhaba, ismim Osman, Antalyadanım, off road ve fotoğraf avıdır ilgi alanım

Antakya dan herkese günaydın...Sağlıklı mutlu bir gün diliyorum. :D

palmiyeant.jpg

slm bende yeniym:smiley:sen yenisin galba dieblirsiniz:smiley:site harka dğaya baylıorum yalnızca steyi tamamen keşftmem birzck zmn alck snrsam:smiley:

merhaba, Mello
sana Gembos nerededir cevabini vermeyi unuttum.Bende bir cok yayla görmeme ragmen gembos`gitmedim ama Antalya , Manavavgat ,´ibradi´ köyüne gittim fakat her nedense buralara cok yakin olmasina ragmen haberdar olamadim.Gecenlerde TRT belgesel kanalin da ´Doganin sanati´belgeselinde izledim ve dogaya birkez daha asik oldum.Simdi ilk hayallerimden biri mart ve nisan aylarinda bu yaylayi teneffüs etmek..

Gembos: Gembos veya Gemboğaz ovası ibradı`nın kuzeyinde Dereköy ile Göynrem ve İbradı arasındadır. Rakımı 1130metredir. Dağlardan inen sularla kışın dolar göl halini alır. En kuzey ucu Taşköprü. En güney ucuda Başpayam ibradı belidir. Ortası, Ortapayam ve Erikli adıyla anılır.

NOT:tüm dogaseverlere ´dooganin sanati ve´zamanin tanigi´zor yollar´TRT Belgesel`lerini kanalini israrla tavsiye ediyorum..

Bende artik yeni arkadaslara hosgeldiniz diyebilirim.bir haftalik üyeyim.

dogayla kalin,dogada yasayin.doga dostlari..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,610
Kaydolan Son Üyemiz
Condishnali

Çevrimiçi üyeler

Geri