Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,227,670

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

ddilek' Alıntı:
Yeni katılan arkadaşlar bu keyifli siteye hoşgeldiniz. :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:Dikkat edin bağımlılık yapıyor...
yaptı bile..... günaydın... :smiley:
arazinin müdavimleri...
kadıköyde hava parçalı bulutlu...
bilinen köy havası....
hava nasıl oralarda....

Evet Ben Fatih
Gezi ile bilgileri okumayı bayılıyorum.Bu arada 35 yaşındayım,özel bir şirkette yazılım uzmanı olarak görev yapıyorum.
Evliyim, 2 Çocuğum var.
Herkese selamlar.

DİDİMDE YAŞIYORUM, EGE BÖLGESİNDE DÜZENLENECEK OLAN AKTİVİTELERİNİZE KATILMAK İSTİYORUM.. TEŞEKKÜRLER.

Merhabalar, ben Savaş Varlısoydaş, Mersin de ikamet etmekteyim, Fotoğraf çekmeyi, gezmeyi çok seviyorum,
Mersin Fotoğraf Derneği yönetim kurulu üyesiyim. Bol bol fotoğraf çekim gezilerine çıkıyoruz, ileride bir çekme
karavan alarak, kendime daha çok gezme ve bol fotoğraf çekme imkanı sağlamak istiyorum, bu konuda bana
yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Sevgi ve Saygılarımla
Savaş Varlısoydaş

Yeni katılan arkadaşlarım,aramıza hoş geldiniz..Keyifli paylaşımlar dilerim..

en içten selamlar.ben de aranızdayım umarım iyi vakit geçiririz.guitar...

Bendenizde,tesadüfen yeni düştüm. Ama hoş bulduk ;D
Bu arada bir Vitara düşürdük aldık...Tamirciden daha çıkamadım,Topkapı'dan yeni geliyorum. Sonunda arka balatayı nihayet buldum.
Bakıyorum muhabbet güzel de, umarım sadece net'te kalmıyordur...

Merhaba ben Ersin Aydının Pamukören nahiyesindenim. restoran işiyle uğraşıyoruz (obam restoran). benim doğaya ve doğada arazili araçlarla gezme merakımdan dolayı üye oldum. emeği geçen herkeslere buradan çok teşekkürler . görüşmek üzere herşeyin gönlünüzce olması dileğimli

Ben de Erkan,
Gezenbilir ailesinin yeni üyesiyim. Kırklareli'de ikamet ediyor ve oto yedek parça satışı ile uğraşıyorum. Outdoor ekipmanları ararken sitenizle tanışma imkanım oldu fakat burada kurmuş olduğunuz arkadaşlıklar,dostluklar ve paylaştığınız gerçekten faydalı bilgileri çok beğendim. Artık ben de sıkı bir GEZENBİLİR bağımlısıyım.

ersin bey obam restaurantı biliyorum, enfes tandırınızda tatmıştım.
gerçekten işin erbababısınız, yolu düşen herkese tavsiye ederim.

Merhabalar.

adım Selim YALIN.
Bursada yaşıyorum ve network sistem mühendisliği yapıyorum. 1964 doğumluyum.

uzun zamandır kamp yapıyorum. genellikle tek başıma kamp yaparım ama uygun arkadaşlar olduğunda kalabalık kamplardan da keyif alıyorum.

genellikle profilimde görünen motosikletimle giderim. işim gereği fazla zamanımda olmadığından genellikle iyi hava şartlarında kamp yaparım.
şelaleler kenarları veya ormanın derinliklerinde bir dere yakınında kamp yapmayı severim.

siteyi arama motorlarından bulmuştum, uzunca bir süre takip ettim. bir gün bir arkadaşa cevap vermek isteyince üye olmadığımı, hariçten gazel okumaya çalıştığımı farkettim :smiley:

bu utanç verici duruma bir son vermek iiçin de hemen üye oldum :smiley:

selim bey ve diğer arkadaşlar hoş geldiniz.iyigezmeler vede tanışmalar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR