Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,152
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,250,816

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese merhaba,

Adnan ben.
şehirlerde yaşayıp doğanın değerini daha da iyi anlayanlardan ve her sıkıldığı an onu mumla arayanlardan olduğumu düşünüyorum :smiley: Outdoorla ilgili olan herseye hevesle merakım var ancak pratiğe daha yeni geçirmeye fırsat buldum. GEZENBİLİR.COM ilk adımım oldu.

Bu güzel site için verilen her emeği saygıyla selamlarım.

gün yarılandı ist da herkese hayrlı günler ve hoş gelmiştir yeni gelenler.

afiş değişmiş hadi hayrlı olsun.ve herkese günaydın..

47 YAŞINDAYIM. ANTALYALIYIM. AMA SİZLER GİBİ ÇOK GÜZEL VE YAKIŞIKLI DEĞİLİM. ANCAK AKILLIYIM DİYEBİLİRİM. UZUN YILLAR AKTİF SPOR YAPTIM. MESLEĞİM GEREĞİ DOĞA BENİM YAŞAM ALANIM. ARTIK YAŞLANDIĞIMI HİSSEDİYORUM. HEM DAHA YAVAŞ BİR SPOR AKTİVİTESİ YÜRÜTMEK HEM DE SOSYAL GRUPLAR İÇİNDE YER ALMAK İÇİN ARAYIŞ İÇERİSİNDEYİM.

Yeni katılan arkadaşlar ''hoşgeldiniz''.Sayın ''fakih'',şimdiye dek arkadaşlar büyük harfle yazılmamasi konusunda uyardılar yeni katılanları. Büyük harfle yazmanıza gerek yok. Ayrıca yakışıklı ve güzel değilim ama akııllıyım demişsiniz. Neden böyle bir ifade kullanma gereği duyduğunuzu anlayamadım, kusuruma bakmayın.
İzmir'den selamlar, sevgiler.

Merhabalar bu forum işlerinden pek anlamıyorum,yanlışım olursa kusuruma bakmayın.İzmirde ikamet ediyorum.Evliyim 6 yaşında ikiz kız çocuğum var.Bu siteye üye olmamın sebebi Olta balıkçılığı,bisiklet sporu ve off road konularını içeriyor olması.Ben 12 yıldır land rover yetkili servisinde çalışıyorum.Tek hayalim 94 model ve üstü bir defenderi kendi ellerimle kendi zevkime göre toplayabilek.Forumun bana ve tüm doğa severlere faydalı olması dileğiyle....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON MESAJLAR

SON KONULAR