Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,139
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,233,404

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

KAMER ERDOĞAN MAROLD' Alıntı:
demetcim merhaba bende yeniyim...ama kendimi hiç yabancı hissetmedim..sağolsun arkadaşlar dediğin gibi çok doğal...eminim güzel sohbetler yaşanacak...inşallah birbirimize faydalı oluruz...tekrar hoş geldin...

Gezenbilir.com ailesine hoşgeldiniz.

Forum sitemizde muhabbetten çok, her türlü doğa sporu aktivitelerin de yaşadığınız olay ve/veya hikayeyi en önemliside tecrübemizi birerbir paylaşmak amacımız. Tabii bu paylaşım da muhabbet kapsamına giriyor ya o ayrı mesele. ;)

Selam ve Sevgilerle,

Öz Murat,

Etiketler

Merhaba

Başka bir forumdaki malzemeler üzerine olan bir yazıma rastlamış olan Ufuk SARNIK'ın beni bu forumdan haberdar etmesi sayenizde aranızdayım.

Herkese selamlar

deserteagle' Alıntı:
Merhaba

Başka bir forumdaki malzemeler üzerine olan bir yazıma rastlamış olan Ufuk SARNIK'ın beni bu forumdan haberdar etmesi sayenizde aranızdayım.

Herkese selamlar

Hoş geldiniz ;)

Geldiğinize sevindim. Pişman olmayacaksınız bana inanın 8)

Ben reco
Gezginler arasına katıldığım için bahtiyarım.
Size göre bira< genç ihtiyarım :smiley:

Selamlar...
Adım Serdar Özden..31 yaşındayım..Adapazar' lıyım..Bir arkadaşımın tavsiyesi ile sitenize ulaştım..Akaryakıt istasyonu işletiyorum..Evliyim, bir de kızım var..Hafta sonları izin kağıdımı imzalatabilirsem dağ-tepe geziniyoruz..:smiley: Huzuru dağlarda arayanlardanız anlıyacağınız..LR def 110 kulanıyoruz...Güzel organizasyonlarda görüşmek üzere..Allah tekerlerinizi yan bastırmasın..:smiley:

bu güzel siteye bende katıldım. şimdilik herkeze selam. Bu siteye katkıda bulunanları candan tebrik ediyorum.

BERKAN' Alıntı:
bu güzel siteye bende katıldım. şimdilik herkeze selam. Bu siteye katkıda bulunanları candan tebrik ediyorum.

Kendinizi tanıtarak katkıda bulunmaya başlarsanız çok sevineceğiz Berkan bey ,
:smiley:

Hoşgeldiniz Gezenbilir.com ailesine

Murat bey merhaba kayıt olduktan birsüre sonra kendimi tanıtmayı düşünüyordum ancak hemen yazabilirim. Ben 55 yaşında emekliyim ve ticaret ile uğraşıyorum. Doganın tüm mevsimleriyle her halini severim mümkün oldukça çocukları alır tabiatın güzel bir yerine götürürüm. Doğanın dünyamızın kirletimesine çok bozulurum. Motor sanat okulu mezunu olduğumdan biraz motorculuk bilgim vardır. Birkaç otomobilin üzerine bir defender 110 dizel almak üzereyim (Kendim toplamak istiyorum) Kocaelide yaşıyorum. Şimdilik bu kadar. Saygı ve sevgiler.

Mahzur görün Berkan Bey.

Rumuzumdan olacak :smiley:

Arabalar konusunda inip binmekten başka bir bilgim yok açıkçası. Toplama konularında Off - Road sayfasında ki arkadaşlar size yardımcı olabilirler.

İyi Çalışmalar

Öz Murat,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.