Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,233,548

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,966
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhabalar ben mehmet tavsiye üzerine siteye bakarken hoşuma gitti üye olalım dedik .ufak çaplı offroad hastalığımız var.artık ilaç , doktor veya kaplıca tavsiye eden olur icabında :p askerden yeni geldik .henüz sivile uyum sürecindeyis. hatalar affola şimdiden...

Etiketler

Merhaba,

Doğa sporları, fotoğrafçılık ve arazi araçlarına olan merakımdan dolayı bu ünlü siteden uzun zamandır haberdarım aslında.
Ancak üye olmak bugüne nasip oldu.
Bu siteyi oluşturan ve devamını getirerek herkese fayda sağlayan tüm arkadaşların değerli tecrübelerinden yararlanmak ilk amacım.
Benimde biraz olsun faydam dokunursa ne âlâ...

Başka bir siteye "gezgin" kullanıcı adıyla katılmıştım. Gördüm ki, burada da bir "gezgin" var.
Bu sebeple "gezgin HC" adını oluşturdum. Diğer "gezgin" arkadaş yanlış anlamasın lütfen.

Saygılarımla.

merhaba ben Batuhan..gezenbilir.com u likya yolunu araştırırken buldum yani tesadufi bi tanısma oldu...sakarya universitesinde öğrenciyim..basta treeking olmak uzere her turlu doga faaliyetlerini yapmaktan cok zevk alıyorum..kendimi bu konuda yetiştirmek için elimden geleni yapıyorum..omrum yettikcede bu işlerle ugrasmaya gonulden istiyorum.her ne kadar öğrencilikte belli şeyler için imkan olmasada elimizdeki imkanları değerlendirmeye çalışıyorum.Sakaryada oturuyorum ve Sakarya Dağcılar Topluluğuna üyeyim...Sakarya ve çevresi inanılmaz trekking alanlarıyla dolu... sakarya bölgesindeki faaliyetlerimize katılmak isterseniz,www.sakaryadagcilik.org sitesinede sizleri bekliyorum

Gezgin HC, Batuhan, aramıza hoşgeldiniz.

Hoşbulduk efendim,
en kısa zamanda tanışmak üzere inşallah.

Saygılar.

herkese selam
ben mete 112 acil hekimiyim
bir rottweilerim birde yeni L200 4x4 e sahibiyim :smiley:)
doğayı, insanları ve hayvanları vede otomobilleri severim:smiley:
offroada merak sardım galiba buradan çok şey öğreneceğim.

Mete Bey

Gezenbilir.com ailesine hoş geldiniz.

Sağlık köşemiz de sizin bilgilerinizden faydalanacaktır mutlaka.

İzmir'den Selam ve Sevgilerle,

Öz Murat ,

Merhabalar ben Gurkan,

Siteyi nette disco fotoları ararken buldum, sanırım söylemeye gerek yok bu aracın hastası oldum ama sayenizde offroad hastalığına da kapılıcam gibi:smiley:
İzmir de yaşıyorum , doğayı ve hayvanları çok severim. yürüyüş , kamp ve rafting(fırsat buldukça) yapıyorum. light outdoor değil hard outdoor olmak istiyorum bu siteden ve sizlerden öğreneceğim çok şey olduğuna eminim hepinize şimdiden teşekkürler.
;)

Hoşgeldiniz Gürkan Bey ,

İzmir liler grubumuz yavaş yavaş çoğalmaya başlıyor.

Tanışma platforumunun yanında sizi bu linke de davet etsek nasıl olur. ?
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9741.0

Doğanın kucağında , yeşil orman dokusunda buluşmak dileği ile

İyi Haftalar ,

Öz Murat ,

Herkese merhaba;
Ben Ali, Nissan pathfinder SE 3.3 sahibiyim+ 2 tane binek oto. İstanbul'da yaşıyorum.Off-Road'a yıllardan beri merakım var. Bir radyo programı sayesinde sitenin adını öğrendim ve ziyaret edince keyifli buldum. İşlerimden fırsat bulur bulmaz bende aktivitelere katılmak isterim.Ayrıca; bu siteyi hazırlayan ve emeği geçen herkesi kutlarım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR