Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
herkese merhaba.foruma balıklama atladığımı ve burada kendimi tanıtmadığımı farkettim.ben huseyin yılmaz mustafa kemal universitesi son sınıf makina muhendisliği öğrencisiyim.ama maalesef mesleğime karşı çok ilgili olduğumu söyleyemeyeceğim.dağcılık, spor tırmanış, trekking, fotografçılık,elektro gitar,org hobilerim arasında.
doğa düşkünü olduğumu düşünüyor ve doğa adına işler yaptığını söyleyen STK ların hemen hemen hepsinin bu işlere gönül verdikleri için değil birtakım ihtiyaçlarını başkalarına sağlatma amaçlı kurulduğunu düşünüyorum.gönüllü olarak ücret talep etmeden çalışabileceğimi birçok kez mail atsam da cevap alamadığım için STK lara karşı öfkeli biriyim.bazılarının bizleri uyuttuğunu, bazılarının duygu sömürüleriyle ve medyayı kullanmalarıyla kendi gruplarını kolladığını, bazılarının da hayatlarını beleşe getirmek isteyen insanlarla dolu olduğunu düşünüyorum.
ve son olarak da iklim değişikliklerinin bazı grupların, dış güçlerin, ailelerin, şirketlerin vs. işine yarayacağı için önüne geçilmesinin engellendiğini ve bu durumdan menfaat sağlayacakları için istedikleri ve bekledikleri bir durum olduğunu şiddetle savunuyorum.aksini düşünen varsa imza kısmındaki linke tıklayı açtığım konuya yazabilir.
herkese biraz geç de olsa merhaba.