Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,228,956

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Arkadaşlar;

yeniler eskiler herkes burada, eskilere de bu arada merhaba demek lazım.

Saygılar.

Ateşi sönen kişi başka birini sevme, başkası tarafında sevilme ya da kendini sevme yeteneğini kaybeder. O zaman affetme, merhamet ve anlayış olamaz. Günümüzde kaç kişi hayatında sevgi olmadığı için bomboş bir yaşamı var? Gerçekten, eğer kimseyi sevemiyorsanız ya da kimse sizi sevmiyorsa, hayatın ne anlamı olabilir? Zihin ve ruhumuzu ihmal etme gibi aptalca davranışları, gereksiz ölçüde mevki ve zenginlik için uğraşıları bırakıp, gerçek gereksinimlere dönmeliyiz. Bunların hiç biri tek başına neşe ve doyum getirmez. Bunlara olan aç gözlülüğümüz hastalıklarla son bulur.Tabii ki bir çocuğa sevgi vermenin önemini kavrarız ama yaşımız ilerlediğinde gereksinimlerimizin daha farklı olduğunu düşünürüz. Bu konuda çok eski Çin bilgeliğinden çok şey öğrenebiliriz. Hepimiz biliyoruz ki, bebekliğimizde annemizin bizi sevip beslemesine, babamızın bize yol gösterip korumasına bağımlıyızdır. Fakat büyüyüp anne ve babamızdan ayrılma zamanı geldiğinde, hayatta kalmamızı sağlayan yediğimiz yiyecekleri ve nefes aldığımız havayı öleceğimiz güne kadar sağlayan toprak ana'yı ve gök baba'yı unuturuz. Ama, Çinliler gibi, her zaman hatırlamalıyız ki, insanlar yaşları ne olursa olsun, her zaman 'çocuk'turlar ve Doğa'daki anne ve babamızı, tıpkı fiziksel dünyadaki anne ve babamız gibi, sevme ve saymayı öğrenmeliyiz, çünkü onlarsız biz de yok olmaya mahkum oluruz. Ruhsal öncelikleri iyi kavramak bize iyi ve doğal bir hayatı olduğu gibi görme sağ duyusu verir. Büyümüş rolü oynamamız, büyükler gibi davranmamız ve onların sahip olduklarına sahip olmak için çabalamamız gerekmiyor. Çocuklar gibi, çocukken olduğumuz gibi mutlu ve doyumlu olabiliriz. Bu anlayış bizi kendimizi önemseme duygularından kurtarıp alçak gönüllü olmaya yöneltir. Bütün insanların toprak ana ve gök babalarının bir olması onların bir insanlık ailesinde kardeş olmalarını göstermektedir.

Herkesin eşit olduğu ve herkesin birbirine özen gösterdiği bir aile. Geleneksel akupunkturcu kendi rolünün çok özel olduğunu, insanları iyileştirebileceğini iddia etmez. Uygulayıcı Doğa'nın bir hizmetkârı olarak her çocuk adına vücut, akıl ve ruhun denge ve harmonisi için çalışan alçakgönüllü bir aracıdır.
o zaman doğadan , topraktan , çayırdan , bayırdan , sudan , çamurdan korkmadan ve kopmadan yaşamak dileğiyle diyor yeni gelen ve eski olan herkeze diyorum ki... KİM TUTAR SİZİİİİ

Herkeze selamlar benim istanbulda perde mağazam var. Sizler gibi ben de gezmeyi çok seviyorum bu site üye olduğum içinde çok mutluyum.

selamlar ben ebru..
doğayı çok seven fırsat buldukça ve imkanım oldukça gezmeyi doğa ile iç içe olmayı çok severim..

ama bulunduğum ortam ve mesleğim gereği kendime fazla zaman ayıramıyorum bu site sayesinde belki bir nebzede olsa sosyal aktivitelere katılma şansım olacak..

bu benim kendim için attığım ilk adım umarım devamı gelir..

Herkese merhaba;

Adim Kevork, Istanbul Kurtulustayim

Forumu uzun zamandir takip ediyordum, bugun uye oldum. Henuz forum ayarlarimi yapmadim. 2009 model Suzuki Jimny aracim var, simdilik tamamen standart. Ayni zamanda ailem icin de kullandigim icin yukseltme kiti, lastik gibi araci yukseltecek degisiklikleri simdilik yapmadim.

Zaman zaman araziye gidiyorum birkac kez saplanip bir keresinde yardim alarak bazen de kurekle, krikoyla cikardigimiz anlar oldu. Belgrad ormaninin arka taraflari, Kilyos, Kemerburgaz taraflari, Kartepe gibi bolgelerde toprak yollarda gezmisligim var. Jimny nin arazi performansindan standart hali ile bile oldukca memnunum. Ailem ile gezerken kucuk olmasi disinda bir sikayetim yok.

Onumuzde gerceklesecek yakin mesafeli gezilerde araniza katilmak isterim.

Selamlar.

Selamlar bende Serdar

Kurallar ve tüzükler dahilinde her türlü avcılık, Off-road, kampçılık, fotoğrafçılık ve müzik ilgi alanıma giriyor, Ankara dayım Elektrik Mühendisiyim ...

İyi Gezmeler :smiley:

ben selo 808 gezip dolaşmayı severim tabi zaman bulabildikçe hep bir karavanım olsun isterdim kısmetse en kısa zamanda alacağım bu siteyi tesadüfen buldum çok beyendim paylaşımı mükemmel emeği gecen arkadaşlara çok teşekkür

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR