Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,229,352

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

günaydın,
rümuz agvn . adım hüsnü aksoy.
izmirde yaşıyorum.emekliyim.
daha önce çekme karavanım vardı.
şimdi kendim bir motokaravan(camper)
yapmayı planlıyorum.internette araştırırken
bu siteyle tanıştım ve üye oldum.
herkese iyi günler diliyorum.

Etiketler

merhaba ben serkan
yeni bebbek gibi navara aldım. malum vergi marafı çok diye şimdilik 4*2
arbamla henüz flört ediyoruz diyebilirim. ne o beni ne de ben onu yeterince tanıyorum. siyah tavşanıma :D çeki demiri taktırıp karavan almayı planlıyorum. konu hakkında bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

Ben Dogan Volkan,noterlerin sahitligini kabul etmedigi yas sinirinin oldukca ustundeyim.1977 de Can caravan ile butun Avrupayi,1979 da
Winnebago motorhome ile 4 ay Amerika-Meksika-Canadayi dolastim. Kafa kagidina gore oldukca yasli sayilirim amma,yine de kamyonla haftada 2 defa Newyork-Toronto seferi (tek basima)yapiyorum.Birkac ay sonra,buradaki motorhome`u Turkiye`ye gonderecegim.
Insallah araniza karisir ve sizlere ayak uydurabilirim.Selamlar..

dogan volkan' Alıntı:
Ben Dogan Volkan,noterlerin sahitligini kabul etmedigi yas sinirinin oldukca ustundeyim.1977 de Can caravan ile butun Avrupayi,1979 da
Winnebago motorhome ile 4 ay Amerika-Meksika-Canadayi dolastim. Kafa kagidina gore oldukca yasli sayilirim amma,yine de kamyonla haftada 2 defa Newyork-Toronto seferi (tek basima)yapiyorum.Birkac ay sonra,buradaki motorhome`u Turkiye`ye gonderecegim.
Insallah araniza karisir ve sizlere ayak uydurabilirim.Selamlar..
Hangi kendini bilmez notermiş o? Gezenbilir'e hoşgeldiniz Doğan Bey. Bakalım biz sizin enerjinize ayak uydurabilecek miyiz?

Merhaba, Volkan Özbey ben. 40 yaşımdayım ve İstanbuldan katılacağım umarım aranıza. (Tabi bu sıralar benim için oldukça sıcak olan bir aazi taşıtı alma sorunsalımı çözebilirsem) Tecrübeli arkadaşların her türlü yorum ve önerilerine açığım. şimdiden teşekkürler.

Merhabalar,
Ben Gülcan....Doğayı, seyahati , eğlenceyi , kısaca hayatı seven biriyim...
Bu siteyi kuranlara teşekkür ediyorum ellerine sağlık....
sevgiler

Aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar hoş geldiniz

can2000' Alıntı:
Merhaba, Volkan Özbey ben. 40 yaşımdayım ve İstanbuldan katılacağım umarım aranıza. (Tabi bu sıralar benim için oldukça sıcak olan bir aazi taşıtı alma sorunsalımı çözebilirsem) Tecrübeli arkadaşların her türlü yorum ve önerilerine açığım. şimdiden teşekkürler.

ben navara kullanıcısıyım ve her ne kadar daha arabam yeni olsa da tavsiye ederim.

Selam! Koskoca dünyada sürekli ev ile iş arası monotonluğun saçmalığı belki uzaydan bir noktacık bile değildir.Öğretmenim...

Herkeze yeniden merhaba ben Antalyadan yaman serbest dalış ve amatör dağcılık offroad gibi tabiatla ilgili bütün aktiviteleri severim herkeze selam

018.jpg

Merhaba arkadaşlar ben Yahya Bilgin
gencim,yakışıklıyım,gezmeyi seven falan filan işte.....
bu site gerçekten tek kelime ile mühteşem..
Ellerinize sağlık arkadaşlar...

Merhaba,
Ben de Hande!
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine üye oldum ve burada olmaktan mutluyum.
Güzel paylaşımlarda bulunmak üzere...

ahaliye katılan her arkadaşa merhaba umarım hoş beş dolaşırsınız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR