Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Selam!
Ben yeni üye
İzmir, Karşıyaka'da ikamet ediyorum. O kadar hissetmesem de 27 yaşındayım. Üniversite yıllarımda öğrenci topluluklarında ne kadar doğa ve gezi topluluğu varsa herbirinin etkinliklerine katılmaya çalıştım. Ama malum okul bittikten sora bir kenara itmiştim bu türden aktiviteleri. Bugün kendime sordum yaşamak istediğim hayatı ne kadar erteleyebilirim. (İşten çıkarılmanın ertesi gününe denk gfgelmiş geçikmiş bir uyanış diyebiliriz
)
Doğayı çok seviyorum. Haytımın bundan sonraki döneminde olabildiğince yeni yerler görmek, yeni insanlarla tanışmak, daha önce farkında olmadığım kültürleri keşfetmek, doğayla içiçe olabildiğince vakit geçirmek, vazgeçemediğim şehir hayatının dezavantajlarından uzaklarda kendimi şarj etmek istiyorum.
Haricinde, türkçe&yabancı müzik dinlemeyi severim. Şehir aktivitelerinde de (tiyatro, konser, sergi, kafelerde tek veya arkadaşlarımla vakit geçirme, zaman zaman alkolllü zaman zaman alkolsüz mekanlara takılma) bulunmayı severim. Bizim ve yakın coğrafyamızın dansları ve etnik müziklerini dinlemek en önemli tutkularımdan biri. Özellikle Balkan tarihi, kültürü, müziği ve danslarıyla bir hayli ilgileniyorum.
İlk aşamada İzmir ve çevresindeki doğa ve gezi aktivitelerine katılmak istiyorum. Yaz,-kış, sonbahar-ilkbahar ayrımı yapmadan tüm aktiviteler hakkında bbilgilendirilmeyi isterim. Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Görüşmek üzere...