Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,227,670

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Yusuf bey kardeşim;
Herşey çok güzel görünüyor bu zamanda eve yeni dönmüşken ve havalarda müsait giderken, bizi tekrar gitmek istediğimiz yerlere göndereceksin.
Tekrar yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz der, bu görüntülere baktıkça, karavan sevdalısı olmayıpda ne yapsınlar derim.

Etiketler

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN

Ata_büyük.jpg

Selam Ben Hakan;
Site ile tesadüf eseri karşılaştım ve boş içerikli olmadığı kanaatine vardığımdan üye olma ihtiyacı hissettim... Ben mecburi gezen insan statüsünde olduğumdan, karşılaştığım güzel olan şeyleri sizlerle paylaşmak niyetindeyim, umarım niyetle kalmam paylaşırım...Herkese sevgi ve saygılarımı sunarım...

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz .
Güzel paylaşımlar oluyor , 2 haftadır gördüğüm bu .
İlk fırsatta bir etkinliğe katılarak olayı yaşamaya başlayacağımı ümit ediyorum .

Balıklar, doğa, özgürlük adı ne olursa olsun, yaşamanın anlamı bu karelerde saklı zannımca. Ayaklarınıza ve ellerinize sağlık.

Arkadaşlar merhaba vereceğim linkte çok güzel bir etkinlik var özellikle Kamp ve Off-Road tutkunları baksın
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60636.new

Herkese merhaba! Ben, Mesut4 (umarım doğru yerde kendimi tanıtmaya çalışıyorumdur).

Böyle bir siteyi kuran ve her daim geliştirenlere şükranlarımı sunarım. Yaklaşık 10 yıldır kendi dertlerimin peşine düştüm, avdan, balıktan, kırda-bayırda gezmekten ayrı düştüm. Sanırım artık tekrar dönüş yapabileceğim.

Umarım sizlerle, iyi bir diyalog içinde bilgi paylaşımı, görüş alış-verişi yapar ve hatta bazı etkinliklerde bir araya gelebiliriz.

Bu site, doğayı seven ve doğayla bütünleşmek, mücadele etmek isteyenler için harika bir ortam. Emeği geçenlere tekrar teşekkür ederim.

Saygılarımla...

bende ilk sıradaki murat;ların sonuncusu(muyum bilemem) İstanbuldan arnavut murat kendime teşekkür ediyorum böyle bir siteye üye olduğum için (siteyi kuranlardan sonra tabiki) herkeze selamlar.

1 nisan 1970 doğumlu. şaka gibi yani :p istanbul evli 2 çoçuk sahibi bir tekstil firmasının yönetim kurul başkanıyım :p(Arh+)
yarışmaya istanbuldan katılmaktayım arkadaşlara başarılar...

HERKESE MERABALAR

öle zannediyorum ki burası tam benlik bi site, kuruculara çok teşekkür ediyorum ve arkadaşlara güzel güzel gezmeler diliyorumm :smiley:

Merhaba ismim gül..
Az önce üye oldum, beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim.

Burada tanıdığım iki üç insan var değerli..
Onların olağanüstü maceralarını duyunca ben de üye olmak istedim.

Fotoğraf etkinliğinde bulunmak da isterim.

Herkese bol muhabbet, bol eğlence..

Selam ve sevgiyle..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR