Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,227,670

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

sayın Yusuf Aybek Bey
bu ne zevk bu ne eğlenmesini bilmektir .
muhteşemsiniz hep birlikte .
bu yaptığınızı denizde deneyeyim dedim
dalgalardan fırsat bulamadık .
malum karadenizin (sinop)haşin olmadığı an pek azdır

Etiketler

Arkadaşlar karavan bölümüne gelirseniz dahasıda var ;)

tatil 2010 (165).jpg

tatil 2010 (175).jpg

tatil 2010 (249).jpg

Yusuf Aybek Bey

Çok güzel yarler .
nereler bu resimdeki yerler .

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
gemlik su düşem selalesine benziyor
yakın yerlerse günübirlik ya da bir gece konaklamalı gidilebilir .
organizasyon yapmak lazım .
yaz bitmek üzere , bir çok proğram yapılıyor ya da yapıldı .
seneye diyelim artık .
nasip o da ömrümüz varsa .

Sadettin bey hem gezenbilir genelinde hem karavan bölümünde belli tarihlerde doğaya geziler düzenleniyor öyleki kışın karın altında bile yapılıyor geç kalmış sayılmazsınız forumu takip edebilirseniz özellikle sonbaharda çokca gezi takvimi var bunlardan birine katılabilirsiniz,bizim karavanda ısıtma sistemleri olduğu için kışında fark etmiyor kar yağarken karavanın camından yeşilliğin arasında göl kenarında hafta sonu kısa geziler yapabiliyoruz,katılımınızın devamını diliyorum kalın sağlıcakla.

56 promil alkolle bir sabaha karşı 2 ay evvel kaptırdığım ehliyetimi 2011 in ilk günlerinde alıp hemen yollara koyulmak istiyorum öyle bir gezicemki 6 acısını çıkarıcağım 6 ay.O zaman bu güzel sitede sizimle paylaşıcağım yol maceralarımı.

sculptunc' Alıntı:
56 promil alkolle bir sabaha karşı 2 ay evvel kaptırdığım ehliyetimi 2011 in ilk günlerinde alıp hemen yollara koyulmak istiyorum öyle bir gezicemki 6 acısını çıkarıcağım 6 ay.O zaman bu güzel sitede sizimle paylaşıcağım yol maceralarımı.

geçmiş olsun. bu sıkıntılı dönemde dağlarda kros motorunuz varsa offroad yapın diyecektimki ilk mesajınızda benimde önceki motorum olan ktm 640 sahibi olduğunuzu anladım ;) hoşgeldiniz :smiley:

teşekkür ederim bisiklet aldım kendime geçen ay bayağı zorlandım ama idare ediyor öyle bir şanssızlıkki hiç yapmıyacağım birşey içkili araç kullanmak.3 bira içmiştim çırağandan beşiktaştaki evime gidiyordum ki çevirdiler .eh artık yapıcak bir şey yok galiba .önümüzdeki ayı kaşda dalarak geçirmek istiyorum 1 ay böyle geçmiş olur kalır 3 ay.teşekkür ederim hoşbulduk.

yaybek' Alıntı:
Sadettin bey hem gezenbilir genelinde hem karavan bölümünde belli tarihlerde doğaya geziler düzenleniyor öyleki kışın karın altında bile yapılıyor geç kalmış sayılmazsınız forumu takip edebilirseniz özellikle sonbaharda çokca gezi takvimi var bunlardan birine katılabilirsiniz,bizim karavanda ısıtma sistemleri olduğu için kışında fark etmiyor kar yağarken karavanın camından yeşilliğin arasında göl kenarında hafta sonu kısa geziler yapabiliyoruz,katılımınızın devamını diliyorum kalın sağlıcakla.
nasip diyelim .
inş. olur .
önce araba işini çözmem lazım :smiley:

Herkese selam, öncelikle zafer bayramınız kutlu olsun.. bu güzel siteye arkadaşımın yüklediğigezi resimlerini görmek için girdim ancak o kadarıyla kalamadım öyle güzel oluşturulmuş ki tam da amacına yönelik hizmet veriyor büyük ihtimalle adminin gezi tutkunu olduğu ve bu enerjiyi sitenin her yerine yansıttığı görülüyor.. Sözün özü böyle bir oluşuma kıyısından köşesinden dahil olmaya adım attığım için keyif duyuyorum.. :smiley:

Yeni katılan Arkadaşlarım Aramıza Hoş Geldiniz...Hepinize Keyifli Paylaşımlar Dilerim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR