oncelikle herkese selamlar ismim ilker yaş 27 bu yaşa akdar hayatı az biraz haylazlık peşinde kovalıyarak geçirdik. şimdi ustumuzden atmaya çalıssakta etkileri halen devam ediyor. en son yıldız teknık universitesi gemi inşaatı bölumunu bitirsim. 2008 senesınde. öğrencilik hayatımda ailemden alabıldıgım cep harclıgım dısında dönemsel olarak çalısıp para bırıktırıp gezmek için elimden geleni yapmaya calıstım ve şimdilik hayatıma bazı gezıler sıgdırmayı başardım. kısaca özet geçmem gerekırse 12 yasımda ılk yurt dısı gezımı 1 haftalık Paris gezisiyle başladım. babamın bana hazırlık gecme hedıyesi idi daha sonra 13 yasımda israil 16 yasımda roma floransa venedık 18 yasımda tekrar israil 21 yasımda interrail bileti alarak trenle sirkeciden yola cıkarak yunanıstan italya fransa ispanya ve hollandayı gezdim. yurt dısı gezılerıne yaklasık 6 sene ara verırken ulkemızın ege akdenız bölgesini taramaya başladım bu donemde 23 yasımda ilk motorsikletime kavustum bırıktırdıgım paralarla. 125 lık bir scooter artından 250 lik bir chooper 660 lık bır enduro ve 600 luk bır spor turıng derken universite bitti ufak bir birkimim oldu çalısma hayatımdan motorumuda satıp Avustralya Sydneye e gittim. bir dil okuluna yazıldım ingilizcemı kuvvetlendırmek için 10 aylık dil okulu maceram sırasında hem çalıstım hemde sydney ın cevresını gezdım derken baktım vise bitiyo orda kalmak biraz zor kanun olarak butun parayı hesapladım kalktım gittim yeni zellandaya kiraladım bir karavan yanımda bir arkadaş ile (hatta kendisi ben askerdeyken bizim gezimizi 2010 atlas tatil dergisine bastırtmıs okuyanınız vardır bellki) 1 ayda yenı zellandayı gezıp ordan tekrar avustralya melbourne dondum ordanda karavanla kuzeye cains e kadar cıkıp 2009 kasım bası ülkemize geri döndum ve askerlik için asker ocagına alındım. 5 aylık askerlıgımden sonra artık daha cıddı bi iş lazım diyerek özel sektorde bir işe girdim ve gecen gunlerde son motorumu alarak hayatıma devam etmeye basladım. sitenize şans eseri rastladım ve gerçekten kampcılık geziler yada ulkemızde ınsanların pek alısık olmadıgı gezme eylenme turunde yazılarınızı gorunce bir kapınızı tıklamak isteidim.
şimdiden hepinize selamlar ve tanıstıgıma memnun oldum
iyi gunler