Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,145
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,244,053

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,940 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,967
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Pardon, Bolu'dan Levent arkadaşımızın nicki de levento idi, sanırım yazılımlarda bir değişklik var, siz de hoşgeldiniz Gezenbilir Ailemize..

Etiketler

Merhaba ben Duygu,
Doğa yürüyüşlerine uzun zamandır katılamıyordum. Bunun eksikliğini de çok hissetim, çünkü doğa gerçekten insanın enerjisini ve yaşama sevincini arttırıyor.
Bu mevsimde İzmir'de yapılan etkinlikler varsa katılmak isterim.
Herkese selamlar

oncelikle herkese selamlar ismim ilker yaş 27 bu yaşa akdar hayatı az biraz haylazlık peşinde kovalıyarak geçirdik. şimdi ustumuzden atmaya çalıssakta etkileri halen devam ediyor. en son yıldız teknık universitesi gemi inşaatı bölumunu bitirsim. 2008 senesınde. öğrencilik hayatımda ailemden alabıldıgım cep harclıgım dısında dönemsel olarak çalısıp para bırıktırıp gezmek için elimden geleni yapmaya calıstım ve şimdilik hayatıma bazı gezıler sıgdırmayı başardım. kısaca özet geçmem gerekırse 12 yasımda ılk yurt dısı gezımı 1 haftalık Paris gezisiyle başladım. babamın bana hazırlık gecme hedıyesi idi daha sonra 13 yasımda israil 16 yasımda roma floransa venedık 18 yasımda tekrar israil 21 yasımda interrail bileti alarak trenle sirkeciden yola cıkarak yunanıstan italya fransa ispanya ve hollandayı gezdim. yurt dısı gezılerıne yaklasık 6 sene ara verırken ulkemızın ege akdenız bölgesini taramaya başladım bu donemde 23 yasımda ilk motorsikletime kavustum bırıktırdıgım paralarla. 125 lık bir scooter artından 250 lik bir chooper 660 lık bır enduro ve 600 luk bır spor turıng derken universite bitti ufak bir birkimim oldu çalısma hayatımdan motorumuda satıp Avustralya Sydneye e gittim. bir dil okuluna yazıldım ingilizcemı kuvvetlendırmek için 10 aylık dil okulu maceram sırasında hem çalıstım hemde sydney ın cevresını gezdım derken baktım vise bitiyo orda kalmak biraz zor kanun olarak butun parayı hesapladım kalktım gittim yeni zellandaya kiraladım bir karavan yanımda bir arkadaş ile (hatta kendisi ben askerdeyken bizim gezimizi 2010 atlas tatil dergisine bastırtmıs okuyanınız vardır bellki) 1 ayda yenı zellandayı gezıp ordan tekrar avustralya melbourne dondum ordanda karavanla kuzeye cains e kadar cıkıp 2009 kasım bası ülkemize geri döndum ve askerlik için asker ocagına alındım. 5 aylık askerlıgımden sonra artık daha cıddı bi iş lazım diyerek özel sektorde bir işe girdim ve gecen gunlerde son motorumu alarak hayatıma devam etmeye basladım. sitenize şans eseri rastladım ve gerçekten kampcılık geziler yada ulkemızde ınsanların pek alısık olmadıgı gezme eylenme turunde yazılarınızı gorunce bir kapınızı tıklamak isteidim.

şimdiden hepinize selamlar ve tanıstıgıma memnun oldum

iyi gunler

misurulu' Alıntı:
oncelikle herkese selamlar ismim ilker yaş 27 bu yaşa akdar hayatı az biraz haylazlık peşinde kovalıyarak geçirdik. şimdi ustumuzden atmaya çalıssakta etkileri halen devam ediyor. en son yıldız teknık universitesi gemi inşaatı bölumunu bitirsim. 2008 senesınde. öğrencilik hayatımda ailemden alabıldıgım cep harclıgım dısında dönemsel olarak çalısıp para bırıktırıp gezmek için elimden geleni yapmaya calıstım ve şimdilik hayatıma bazı gezıler sıgdırmayı başardım. kısaca özet geçmem gerekırse 12 yasımda ılk yurt dısı gezımı 1 haftalık Paris gezisiyle başladım. babamın bana hazırlık gecme hedıyesi idi daha sonra 13 yasımda israil 16 yasımda roma floransa venedık 18 yasımda tekrar israil 21 yasımda interrail bileti alarak trenle sirkeciden yola cıkarak yunanıstan italya fransa ispanya ve hollandayı gezdim. yurt dısı gezılerıne yaklasık 6 sene ara verırken ulkemızın ege akdenız bölgesini taramaya başladım bu donemde 23 yasımda ilk motorsikletime kavustum bırıktırdıgım paralarla. 125 lık bir scooter artından 250 lik bir chooper 660 lık bır enduro ve 600 luk bır spor turıng derken universite bitti ufak bir birkimim oldu çalısma hayatımdan motorumuda satıp Avustralya Sydneye e gittim. bir dil okuluna yazıldım ingilizcemı kuvvetlendırmek için 10 aylık dil okulu maceram sırasında hem çalıstım hemde sydney ın cevresını gezdım derken baktım vise bitiyo orda kalmak biraz zor kanun olarak butun parayı hesapladım kalktım gittim yeni zellandaya kiraladım bir karavan yanımda bir arkadaş ile (hatta kendisi ben askerdeyken bizim gezimizi 2010 atlas tatil dergisine bastırtmıs okuyanınız vardır bellki) 1 ayda yenı zellandayı gezıp ordan tekrar avustralya melbourne dondum ordanda karavanla kuzeye cains e kadar cıkıp 2009 kasım bası ülkemize geri döndum ve askerlik için asker ocagına alındım. 5 aylık askerlıgımden sonra artık daha cıddı bi iş lazım diyerek özel sektorde bir işe girdim ve gecen gunlerde son motorumu alarak hayatıma devam etmeye basladım. sitenize şans eseri rastladım ve gerçekten kampcılık geziler yada ulkemızde ınsanların pek alısık olmadıgı gezme eylenme turunde yazılarınızı gorunce bir kapınızı tıklamak isteidim.

şimdiden hepinize selamlar ve tanıstıgıma memnun oldum

iyi gunler

öncelikle aramıza hos geldiniz

siz genc yasınıza ragmen baya kilometre kat etmişsiniz yurt dışı ve yurt içi derken güzel yerler gezmişsiniz darısı gezmek isteyenlerin başına sizin içinde sırada bir uzay yolculugu veya marsa gitmek kalmış anlaşılan ;D

iyi geziler

sevgılı alpıno

ewet bu yolları yapmak ıcın cok caba ve para harcadım ama her kurusuna degdı ama ay mars tan once daha koskoca bır asya kıtası afrika america falan var yanı daha %1 i bitti diyebiliriz en buyuk hayal zaten her cm2 yi gezebilmek dunya ustundeki. keske ulkemızdekı buyuk fırmalar bu tip geziler belgeseller için sponsor olsada bizde daha rahat elde kamera gezsek ceksek belkı ulkemızdekı ınsanların dunyanın neresınde nasıl bi yerde olduklarını aslında herseyın nekadar basıt ama ne akdar zor oldugunu gosterebılme sansımız olsa. tv dekı 3 4 tane belgesel kanalı var onlarda zaten bellı bı kesım dısında pek ızlenmıo falan bizimde işimiz kendı basımıza dusuyo.

Öncelikle tüm üyelere selamlar. Ben İstanbul'da Samet. 24 yaşındayım ve Mesleğim Rehber ve Psikolojik Danışman. İstanbul'da ikamet ediyorum. Siteyle tanışmam Land rover Defenderlara ilgi duymakla başladı. Aslında bu konularda her yeni üyenin olduğu gibi tecrübe ve bilgilerinize fazlasıyla ihtiyacım olacak. Nerede başlık açarsam daha uygun bir yer olur emin olamadım o nedenle de burada ilk sorumu sormuşl olayım.
Defender, suzuki ve lada niva hangisi en az maliyetle arazi araçlarına merak sarmış biri için uygundur ???
Herkese saygılar...

exclusive' Alıntı:
Öncelikle tüm üyelere selamlar. Ben İstanbul'da Samet. 24 yaşındayım ve Mesleğim Rehber ve Psikolojik Danışman. İstanbul'da ikamet ediyorum. Siteyle tanışmam Land rover Defenderlara ilgi duymakla başladı. Aslında bu konularda her yeni üyenin olduğu gibi tecrübe ve bilgilerinize fazlasıyla ihtiyacım olacak. Nerede başlık açarsam daha uygun bir yer olur emin olamadım o nedenle de burada ilk sorumu sormuşl olayım.
Defender, suzuki ve lada niva hangisi en az maliyetle arazi araçlarına merak sarmış biri için uygundur ???
Herkese saygılar...

Öncelikle Gezenbilir ailesine hoş geldiniz Samet bey.Site içerisinde ilgilendiğiniz konuyla alakalı çok fazla detay bulabilirsiniz.Benim nacizane tavsiyem ( 2 tane suzuki vitara eskittiğim için ) suzuki'den yana olacaktır.Keyifli paylaşımlar dilerim.

Murat

Murat bey teşekkür ederim bu hoş karşılama için. Araştırmalarım devam ediyor. Elbette Maddi anlamda ve zaman anlamında ki imkanları siz değerli üyelerin de tecrübeleriyle birleştirerek ortaya bir şeyler çıkması için çabalayacağım. Yakın zamanlarda İstanbul bölgesine yakın bir organizasyon olursa araçsız katılım kabul ediliyorsa katılmak isterim saygılar...

exclusive' Alıntı:
Murat bey teşekkür ederim bu hoş karşılama için. Araştırmalarım devam ediyor. Elbette Maddi anlamda ve zaman anlamında ki imkanları siz değerli üyelerin de tecrübeleriyle birleştirerek ortaya bir şeyler çıkması için çabalayacağım. Yakın zamanlarda İstanbul bölgesine yakın bir organizasyon olursa araçsız katılım kabul ediliyorsa katılmak isterim saygılar...

Samet bey aşağıdaki linkte etkinlikler bölümü bulunmaktadır.Aracınız olsun yada olmasın aracı müsait olan arkadaşlar mutlaka yardımcı olur.

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=41.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR