Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,874

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ben Mesut,

iş nedeni ile dağlardayız :smiley: şahsıma ait bir aracım yok şirket nissan patrol la dağa sürdü. kısacası burdayız :smiley:

Etiketler

ATMACA53' Alıntı:
Ben Mesut,

iş nedeni ile dağlardayız :smiley: şahsıma ait bir aracım yok şirket nissan patrol la dağa sürdü. kısacası burdayız :smiley:

hoşgeldin mesut ...hobi yerine iş sebebiyle dağda olmak pek zevkli değildir ama masabaşından iyidir genede...meslek nedir acaba?

mesaj sayısı derken açtığım konu sayısımı mevcut konulardaki yazışma sayımmı. örneğin birkaç farklı konuya bişeylermi yazmam lazım.

ATMACA53' Alıntı:
mesaj sayısı derken açtığım konu sayısımı mevcut konulardaki yazışma sayımmı. örneğin birkaç farklı konuya bişeylermi yazmam lazım.
toplam 20 mesaj hangi konuya olduğu önemli değil....

Selam derya ben,

Bankacıyım, üniversitedeyken dağcılık ile uğraşmıştım, doğada olmayı seviyorum. iş hayatı telaşında kendime zaman ayırmayı unutmuşum bugün acilen kendimi kurtarmamı tavsiye eden bir üyenin tavsiyesi ile uyandım aranızdayım...herkese sevgiler

denizkabuğu' Alıntı:
Selam derya ben,

Bankacıyım, üniversitedeyken dağcılık ile uğraşmıştım, doğada olmayı seviyorum. iş hayatı telaşında kendime zaman ayırmayı unutmuşum bugün acilen kendimi kurtarmamı tavsiye eden bir üyenin tavsiyesi ile uyandım aranızdayım...herkese sevgiler
hoşgeldin derya. güzel paylaşımlar,bankacılık hııı... bak bu lazım olur bize ;)

denizkabuğu' Alıntı:
Selam derya ben,

Gezenbilir ailesine hoş geldiniz Derya hanım.Sizleri dağcılık bölümümüze bekleriz.

köpeğim ve ben süper ikiliyiz hemen hemen her hafta sonu denize yüzmeye tırmanışa hertürlü heyecana ve güç sarfiyatına varız biz yenilmeziz :smiley:)

merhaba,

29 yaşındayım,honda motosiklet servis danışmanıyım.işim gereği uzun seyahatler yapamıyorum.tek günlük geziler yapmak zorundayım.marmara bölgesini terkedemiyorum malesef.15 senedir kamp yapıyorum.kaya tırmanışı,motosiklet ,treking ilgi alanlarım.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:smiley:

fatih tonbil

P1020962.jpg

fatih kardeş hoş geldin de yer beni cok etkiledi sakarya nın yukarı tarafları mı tahmin edemedim.gayet keyifli bir yer.iyi gezmeler. kazasız belasız.

Yeni katılan arkadaşlar, hoşgeldiniz.

Fatih resim çok güzel daha geniş bir açı olsaydı tercihim olurdu ama buradan da çok güzel bir kamp alanı havası olduğu görülüyor. Bu arada benim için önemli olan nokta, en yakın insan kaç km ötede :smiley:. Dağlar çok davetkar çıkmış.

Selamlar

teşekkürler arkadaşlar hoşgördük...

yer geyve-ceceli köyünün üst tarafları.valla en yakın köy 3 km civarı mesafedeydi yanılmıyorsam.ben kamp süresince insan görmedim bizi saymazsak:smiley:muazzam el değmemiş şaşırtıcı bir kaya doğası var buranın.foto konusunda haklısınız ama elimizdeki mevcut makine sınırlıydı:smiley:

Yeni katılan tüm arkadaşlara merhaba..
Bilgi, tecrübe, dostluk ve sevgi dolu paylaşımlar..:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR