Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,248,431

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,943 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,971

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Hoşbulduk Dostlar , eminim sizlerden öğreneceğim çok şey var konuk severliğiniz ve yakın ilginiz bu forumu farklı kılıyor . sağlıcakla kalın .

Hepinize merhaba.Aranıza yeni katılan bir motorcu arkadaşınızım.
Site gerçekten harika.Emeği geçenleri tebrik ediyorum.
Motorunuzla beraber GPS cihazı kullanıyor musunuz?
Hangi model cihaz, hangi harita yazılımı?
İyileri ve kötüleriyle düşündüklerinizi ve tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.
Teşekkürler.Hepinize iyi sürüşler.

the venturer arkadaş aramıza hoşgeldiniz...Tanışma platformumuz burası olduğu için mesajınızı buraya aldım...GPS cihazları ile ilgili her türlü konuyu (Hangi model cihaz, hangi harita yazılımı? gibi) ''GPS VE ELEKTRONİK HARİTALAR - GPS AND DIGITAL MAPS'' isimli bölümde konuşuyoruz...Buraya bir bakın isterseniz...Eğer öğrenmek yada paylaşmak istediğiniz konu bu bölümde yok ise, o konuyu uygun bir başlıkla bu bölümde açabilirsiniz...Teşekkürler...

GPS VE ELEKTRONİK HARİTALAR - GPS AND DIGITAL MAPS ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=6.0

Siz konunun başlığını ''merhaba'' olarak, tanışma amaçlı bir başlık olarak açtığınız için ben buraya taşıdım...Hocam sizin gibi başka arkadaşlarda var benzer başlıklar açan ve onlarıda gördükçe aynı şekilde bu bölüme alıyoruz...Motosiklette GPS kullanan arkadaşlara ulaşmak ve her türlü bilgi alışverişini sağlamak için en doğrusu bu başlıkla bir konu açmak olacaktır...Size zahmet, ''Motosiklette GPS Kullanan Arkadaşlar'' şeklinde bir başlık açarsanız çok daha iyi olur...

Ben tanışma amaçlı olarak yazmamıştım onu.Merhaba sadece tanışma amaçlı kullanılan bir söz değil bence.Motosiklet konusu olduğu için yazmıştım oraya.Bir eleştiri olarak alın bunu lüten:motosiklet başlığı altında benim konum da konulabilirdi.Olmazsa konuyu GPS de ve motosiklette tekrar yazacağım.Tabi sansür olmazsa.amacım sadece daha çok kişinin görüşünü almak.Zaten birkaç kişiye özelden çoktan mesaj attım bile.İyi akşamlar.

Tabiki her türlü eleştiriye açığız...Sitemizde ki en önemli amacımız; paylaşım...Merhaba konusunda neyi kastettiğimi anlamadınız, yada ben anlatamadım sanırım...Şimdi şöyle düşünün; Konunun içeriğine ''Merhaba'' başlığımı daha uygun olur, yoksa ''Motosiklette GPS Kullanan Arkadaşlar'' v.b. şeklinde bir başlıkmı daha uygun olur...Başlık merhaba olduğu için belki birçok arkadaş konunun motosiklette GPS kullanımı ile ilgili olduğunu anlamadan konuyu es geçebilir...Oysa ki sizin bahsettiğiniz bu konu sitemizde bundan sonrası için çok faydalı bir konu olabilir...Bu nedenle böyle faydalı paylaşımlar daha göz önünde olmalı ve başlıklarda içerik hakkında fikir verebilmeli...Eleştiri konusuna dönecek olursak, siz hiç çekinmeden her türlü eleştiri, görüş ve önerilerinizi lütfen yazmaya devam edin...Bu forumumuzun vede hepimizin gelişimi açısından çok faydalı olabilir...Sansür konusuna gelince, sitemizin içeriğine uygun olduğunu düşündüğümüz hiçbir konuya müdahele etmiyoruz...Ayrıca forumumuz da üye-yönetici ayrımıda yapılmamaktadır...Bunu siteyi daha iyi inceledikce, özelliklede yapılan etkinliklere ait konulara, raporlara ve gezi yazılarına baktığınızda daha iyi anlayacaksınız...Biz bir aileyiz mantığı ile sürekli haretek ediyoruz...Her türlü konuda normal üyeler ile yönetici üyeler eşit haklara sahipler...Yönetici üyelerin normal üyelerden tek farkı forumu düzenlemek...

the venturer' Alıntı:
Motosiklet konusu olduğu için yazmıştım oraya.Bir eleştiri olarak alın bunu lüten:motosiklet başlığı altında benim konum da konulabilirdi.Olmazsa konuyu GPS de ve motosiklette tekrar yazacağım.

Evet haklısınız bu konu motosiklet bölümünde de olmalı...Hocam en doğrusu her iki bölümde de bu başlıkta bir konu açmak...Motosiklet bölümünde bu konuyu açıp sadece link verelim (GPS bölümünde ki konuya) isterseniz ve tartışma ve paylaşım gibi bilgileri ise GPS bölümünde açacağınız konuda yazalım...Çok daha verimli olur bence...

the venturer arkadaşım, aramıza hoşgeldiniz..Umarım forumdan ve arkadaşlıklardan memnun kalırsınız..
Kalın sağlıcakla :smiley:

Anlayışınız için teşekkür ederim.Ama sansür işin latifesiydi.Yazdıklarım zaten hemen konu başlığı altındaki yerini alıyor.Dediğim gibi ben GPS başlığı altında da bu konuyu açacağım.Sizin de belirttiğiniz gibi böyle bir eksiklik sözkonusu çünkü.Bildiğim gördüğüm herşeyi paylaşmaya çalışacağım.

AYDURAN' Alıntı:
Evet haklısınız bu konu motosiklet bölümünde de olmalı...Hocam en doğrusu her iki bölümde de bu başlıkta bir konu açmak...Motosiklet bölümünde bu konuyu açıp sadece link verelim (GPS bölümünde ki konuya) isterseniz ve tartışma ve paylaşım gibi bilgileri ise GPS bölümünde açacağınız konuda yazalım...Çok daha verimli olur bence...
En faydalı en pratik nasıl olursa,öyle olsun.Teşekkür ederim.

Asıl, eleştiri ve fikir beyan ettiğiniz için bizler teşekkür ederiz...Evet bu konuda bir arama yaptım forumda ve maalesef böyle bir konuya rastlamadım...Böylesine önemli bir konuyu açmakta tabiki size nasip oldu ;)

Bu arada imza kısmına yazdığınız gezilerinize baktım, özelliklede fotoğraflarınızı çok beğendim...Umarım böylesine güzel gezileri bizlerle paylaşmaya devam edersiniz...Bir gün bir etkinlikte tanışmak dileğimle...Görüşmek üzere...

the venturer' Alıntı:
En faydalı en pratik nasıl olursa,öyle olsun.Teşekkür ederim.

Hocam bu çok önemli bir konu ve benim görüşüm, her iki bölümüde (Motosiklet ve GPS bölümleri) doğrudan ilgilendiriyor...Bu nedenle her iki bölümde de olması gereken bir konu...Ama karışıklık olmaması için, konulardan birinde paylaşım olsun, diğerinde ise paylaşımın olduğu bu konuya link olsun derim...Böylece konuşulanlar ve paylaşılan bilgiler sadece bir konuda kalır ve karışıklık olmaz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri