Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam dostlar uzun zamandan beri takip ediyor ve beğenerek yorumlarınızı okuyordum.dh.forumdan RqJnr kullanıcı ismi ile dostumuz kardeşimizin bilgi birikimindende yararlanıyorduk.onun reklamı sayesinde bende aranıza resmi kayıtla katılımcı oldum.
ilk olarak aranızdaki seviye ve kalite gözüme çarptı bu konuya değinmeden geçemeyeceğim.ama ne yazıkki sizlereden öğreneceğim (offroad konusunda) çok şey var.bende elimden geldiği kadarı ile sizlerle burada arada sırada olsa olmaktan mutluluk duyacağım.şu an bir offroad aracım olmadığı için yorumlarınızı,gezilerinize dair foto ve sohbetlerinizi,bilgi ve birikimlerinizi keyiflice takip edeceğim. ismim BÜLENT 35 yaşındayım istanbulda yaşıyorum evliyim ve offroadu çok seviyorum.inşallah kısmet olursa bu işe lada ile başlama düşüncesindeyim ama şu aralar buna müsait değilim. sevgi ve saygı ile kalın..
Nadir bey hoş bulduk.Aslan gibi ,bilgi ve birikimli,seviyeli ve saygılı oğlunuz var ne nutlu size .yaşı bizlerden ufak olmasına rağmen bukadar bilgi ve birikimin kaynağı akıllı oluşu ve tecrübeli bir babaya sahip olması.sizlerin tecrübesi karşısında sizlerden epey bişey öğreneceğim.
en sondaki dileğiniz ve ümit ettiğim olay için inşallah diyor takipe devam diyorum.
AYDURAN BEY-MURAT CAN YOLUKER BEY-UFUK SARNIK BEY-REHA YURDAKUL BEY MESAJIMA BU KADAR ÇABUK KARŞILIK
VERMENİZ VEDE BİR AİLE ORTAMI GİBİ İLGİLENMENİZ TAKDİRE ŞAYAN BİR DURUM.PROBLEM DEDİĞİNİZ GİBİ FIREFOX'A GEÇİNCE BİR NEBZE DÜZELDİ.TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM İLGİ,BİLGİ VE PAYLAŞIMINIZIN DEVAMINI DİLERİM.ŞİMDİ DAHA YENİYİZ SİZLİ BİZLİ
OLDU )