Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,247,878

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,942 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    7,970

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

gkc_91' Alıntı:
ya ben değiştiremiyorum gökçe gürlek ismm ztn nickimde de var gkc die gökçe yane...

"Kimlik" sayfanda, "Kimlik Bilgilerini Değiştir" bölümünde, "Kimlik Bilgisi" satırını seç, açılan sayfada "Görünen adınız"ın karşısına ad ve soyadını yaz ve alttaki "Kimliği Değiştir" butonunu tıkla... Kolay gelsin...

evet artık ben de tanınıyorum.bugün bir fotoğraf gezisi varmış "sinan'a saygı" yarışması için.ona yetişemedim ama bir dahakine gelmeye çalışıcam.

mk51 denedim ama olmuyor..şifrenizi girin diyor giriyorum hala istiyor neyse artık denedim olmadı:S gkc anlar herhalde herkes bn yine söyleyim gökçe:D

merhaba, bugün kü geziyi baa haber veren gebzefotograftopluluğuna ve geziyi düzneleyip emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. güzel bir geziydi. hatice akçoru

merhabalar.adım ali kemal yılmaz.trabzonda yaşıyorum.32 yaşındayım,makine mühendisiyim,akaryakıt işiyle uğraşıyorum.doğa ile alakalı herşeye özel ilgi duyuyorum.1974 lr series ııı 2.25 ve 1997 lr defender 110 3.5 V8 aracım var.vakit buldukça doğa gezileri yapıyorum.-özellikle kışın yaylalarda mahsur kalmayla sonuçlanan gezilerimiz vardır.-ilgilenenlere duyrulur.ayrıca land rover ların hastasıyım rampaların ustasıyım.7 ayda özenle orjinaline sadık kalarak topladığım 1974 s ııı ile gereksiz atraksiyonlara giriyorum.1997 V8 olanı henüz deneme fırsatım olmadım çünkü yeni satın aldım.bu araçla ilgili tavsiye verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.bir hafta boyunca hemen hemen yazılı tüm mesajları okudum,define gibi bir site.hazırlayanların ve mesajlarıla katkıda bulunanların ellerine sağlık.tekrar görüşmek üzere ...
alikemal

Ali Kemal bey aramıza hoşgeldiniz...Hangi konuda bilgi almak istiyorsanız, o konuyu kapsayan bölüme bakabilirsiniz...Eğer bu bölümde aradığınız bilgi mecut değilse yada yeni şeyler öğrenmek istiyorsanız, yine ilgili bölümde uygun bir başlıkla konu açabilir vede arkadaşların bilgilerini paylaşmalarını sağlayabilirsiniz...Teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR