Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,232,149

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Muzaffer ALTIOK' Alıntı:
Sırt çantam ıle onume cıkan daglara tırmanmak ıstıyorum. Hedefım Everest. Nasıl olacagını bılmıyorum. Ama bır gun oraya cıkacagımı dusunuyorum. Tum arkadaslara selamlar

Değerli Muzaffer Bey Hoşgeldiniz. :smiley:

Tırmanma tecrübeniz ne kadar bilmiyorum ama Hayalleri olan insanlara hep saygı duymuşumdur.Paylaşmayı seven ama, iyi bilmediği konularda ahkam kesmekten kendini alamayan biri olarak ; bir kaç düşüncemi hemen burada paylaşıp sizi ilgili bölümlerdeki tecrübeli arkadaşlara yönlendirelim. ;)

1-Böyle bir hedefe yönelmek için öncelikle Fiziksel durumunuz çok önemli .Ağır doğa koşulları ve stres altında ayakta kalacak sağlıklı bir beden ve ruh yapısına ihtiyacınız olacaktır.
2-Bu alt yapınızı kat be kat güçlendirecek antremmanlara ve bir çok defa sabırla ülkemiz dağlarına tımanmanız gerekeçektir.
3-Kimse Everest'e tek başına çıkmamıştır.Aynı ideali paylaşan bir ekibe ve sizi manen destekleyen en azından engellemiyecek bir aile yapısına ihtiyacınız ololacaktır.
4-Muhtemelen birkaç yıl sürecek hazırlik dönemi sırasında işin mali portresini öğrenip gerekli birikimi yapmanız yada bir sponsor bulmanız gerekecektir.

Hayallerinizin gerçekleşmesi, tırmanma yazı ve fotoğraflarınızı burada görmek dileği ile esenlikler dilerim.Tekrar hoş geldiniz.

Saygılarımla,
Tayfun Sözer

ORHANBIYIKLI bey teşkür ederim.
Ailem benim dünyam

yaptığımız geziler KOCAELİ -SAKARYA civarıyla sınırlı şimdilik neden derseniz çalışma şartları ve ailecek gezme düşüncesi olduğu için
bunun içinde burada YARIMCA OFROD GRUBU diye birgurubumuz var bu bölgede 15 günde bir turlar düzenleyip geziyoruz.
bu bölgede aracı ve ailesi ile bize katılmak isteyen arkaşlara kapımız açıktır tek şart doğayı sevmesidir.

SAPANCALI olduğum için az çok SOĞUCAK YAYLA sını biraz bilirim diyecem.

yardımım olursa haberim olsun

MERHABA,
ÖNCELİKLE GEZENBİLİR EKİBİNİN BAŞARILI ÇALIŞMALARININ DEVAMINI DİLERİM.BEN DOĞU KARADENİZ'DEN FORUM'A KATILIYORUM.BURASI ÇOOOOOK GÜZEL ÖZELLİKLE DAĞLAR..YAYLALAR..GEZE GEZE BİTİRİEMİYORUZ...LÜTFEN SİZLERDE VAKİT BULDUKÇA GELİN..BEKLERİZ...

paradıse_67' Alıntı:
MERHABA,
ÖNCELİKLE GEZENBİLİR EKİBİNİN BAŞARILI ÇALIŞMALARININ DEVAMINI DİLERİM.BEN DOĞU KARADENİZ'DEN FORUM'A KATILIYORUM.BURASI ÇOOOOOK GÜZEL ÖZELLİKLE DAĞLAR..YAYLALAR..GEZE GEZE BİTİRİEMİYORUZ...LÜTFEN SİZLERDE VAKİT BULDUKÇA GELİN..BEKLERİZ...
aramıza hoşgeldiniz doğu karadeniz gerçekden yaşanılacak memleket çok şanslısınız
fakat sakıncası yoksa tanıtım mesajınızda dahadetaylı anlatımda bulunmanızı arzu ederiz ne işle meşkulsunuz .nerden isminiz birde küçük harflerle yazmanız daha güzel olacaktır tekrar hoşgeldiniz ailemize

-Bende yeni başlayan biri olarak bütün gezen bilir ailesine merhaba demek isterim.
istanbuldan katılıyorum ama duraklarım doğu karadeniz /doğu anadolu...
98 model 2.5 dizel range (p38) + çekme karavan ve motor binicisiyim.. biraz avcılık biraz kampçılık birazda alım-satım işiyle uğraşıyorum vakit buldukca..( ozellikle gumruk kanallı ihale satışlarında yardımcı olurum bilgi açısından..orginal seyler bulunabiliyor.) özellikle disco, defender, range , jeep, lc vb. römork, karavan,tekne vs....)

bunlar disinda meslek müfettişim. Evli ve 9 aylik bir kizim var. Nickim onun adı...

paradıse_67' Alıntı:
MERHABA,

Ne mutlu size.. ;)

selam gezenbilir ailesi ve üyeleri ben bahattin 1970 kocaeli dogumluyum
doga ve offroad benim için olmazsa olmazlardan vaz gecilmeyen hayat tarzı
gezilerde karşılaşıp tanışmak dilegiyle tüm arkadaşlara selamlar

İsmim Esat Acar Güngör 1969 doğumluyum konya selçuk üniversitesi elektronik mühendisliği 3. sınıfından ayrıldım. 1994 başında Amerikaya gittim. 2005 ortalarında emekli olmamı takiben geri döndüm , şu sıralar pek bir şeyle uğraşmıyorum ama ufukta can sıkıntısına karşı belki bir ps3 yada internet cafe açma planları var . Aslen İstanbul Ataköylüyüm ama ailem 1999 yılındaki büyük depremden sonra Antalyada ev almış ve yerleşmiş bu sebeple bende Amerikadan döndüğümde Antalyaya yerleştim. 2 aracım var 1998 Mercedes E200 komprressor ve 2001 Grand cheeroke 4.7 v8 . Umarım bu site sayesinde bimediğim pek çok yeni şeyi öğrenir ve bol bol dost edinirim .

big_226282650t9.jpg

1998 mercedes.jpg

Herkese merhaba, :smiley:

Bir haftalık uzun uğraşlarım sonucu sonunda üye olabildim. Mesajıma cevap veren SEDAT AÇIL bey'e teşekkür ederim.

Burayı nasıl bulduğumu hatırlamıyorum ama İğneada'yı araştırırken sanırım. Sonra benim için süper bir mekan olduğunu düşündüm.

Çünkü 7 yıl izcilik yapmış, o ateş içinde hala yanan ve kampa kaçmak için can atan biriyim. İnternette bir sitenin haftalık kampanyalı ürün teması doğa sporlarıydı.

Bu benim için bir fırsattı. Çok kullanışlı çadır ve çanta satıyorlardı. Benimde artık canıma tak etti. Gittim 1 çadır ve kardeşimle kendime 2 çanta aldım.

Sonra başladım araştırmaya nereye gidebilirim diye. İğneada konusu beni buraya getirdi. Sonra da oraya götürdü. :smiley:

Çok güzel bir kamp deneyimi oldu bizim için. Bu kampı ve diğer kamp deneyimlerimi, kamp yapmayı benim kadar seven insanlarla paylaşabileceğim bir ortamda bulunmak benim için büyük zevk.

Herkese hoş sohbetler :smiley:

Kutay Kuşkonmaz

merhaba ben caglar,
yeni üye oldum ama epeydir takip ediyorum sizleri özellikle defender için. Bir 110 defender (2,5 benzinli+lpg 93 model), bir yamaha 660r (2007 model), bir bisikletim, bir esim ve bir de kızım. hepsini gündelik hayatımda da kullanmaya calısıyorum:smiley:

caglarharduyu' Alıntı:
merhaba ben caglar,
yeni üye oldum ama epeydir takip ediyorum sizleri özellikle defender için. Bir 110 defender (2,5 benzinli+lpg 93 model), bir yamaha 660r (2007 model), bir bisikletim, bir esim ve bir kızım ...

Çağlar Bey hoşgeldiniz.Size özelden yazdım.(Siz maalesef 20 mesaj yazmadan özelden yazışamıyorsunuz)Dostlukla kalınız.

Saygılarımla

Tayfun Sözer

merhaba aranına trabzondan katıldım ben bir cj 8yada 7 arıyorum 8000 tl lik yada daha farklı olursa sevinirim... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri